‘Maske Kimsin Sen’ de ‘Geyik’ değişti mi? Geyik kim?

Maske Kimsin Sen maskenin altındaki ünlüler merak ediliyor. Merak edilen isimlerden biri de Geyik oldu. Sosyal medyada ise geyik maskesi taşıyan ünlünün değiştiği iddia edildi.

maske kimsin sen

FOX TV’nin tartışma yaratan, başarılı yarışma programı Maske Kimsin Sen, yeni bölümüyle dün geceye damgasını vurdu. Ayna’nın elenerek maskesini açtığı bölümde, ‘Geyik’ değişimiyle sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

maske kimsin sen

Tansel Öngel’in sunuculuğunu yaptığı, Alican Yücesoy, Eda Ece, Melis Sezen ve Doğu Demirkol’un jüri koltuğunda yer aldığı Maske Kimsin Sen sosyal medyaya damga vurdu.

AYNA’NIN KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Tavuskuşu, Geyik, Ördek, Kuzgun ve Ayna’nın başarılı performanslarıyla kıyasıya mücadele ettiği gecenin sonunda, en az oyu alan yarışmacı maskesini açtı. Dün gecenin elenen ismi Ayna oldu; Ayna ise ‘Yasak Elma’ dizisiyle ekrana gelen başarılı oyuncu Biran Damla Yılmaz çıktı.

maske kimsin sen

‘GEYİK’ DEĞİŞTİ Mİ?

Ayna’nın elenmesi ve herkesin tahmin ettiği isim olan Biran Damla Yılmaz ardından, Geyik maskesi için ortaya bomba bir iddia atıldı. Sosyal medyda kullanıcılarının ilk günden bu yana neredeyse emin olduğu ‘Geyik’in başarılı oyuncu Burcu Özberk olduğuydu.

Fakat dün akşam yayınlanan bölümde Geyik’in sesinin ve fiziğinin farklılığı izleyenlerin ‘Acaba Geyik değişti mi?’ tartışmasına neden oldu. İddialar bununla kalmadı, Burcu Özberk’in Aşk Mantık İntikam dizisindeki partneri İlhan Şen ile birlikte çektikleri videoyla kafalar iyice karıştı.

Sosyal medyada tartışma yaratan iddiayla alakalı birçok yorum yapıldı.

https://twitter.com/bezdiimartik/status/1484954289684594693?s=20

https://twitter.com/dirennisan/status/1484954111355277312?s=20

https://twitter.com/darkelifs/status/1484953827711324170?s=20

Maske Kimsin Sen ‘Ayna’ Biran Damla Yılmaz çıktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir