Marcus Aral denize atma olayının perde arkasını anlattı: “Seni ülkeye sokup çıkarmam dedi, ben de denize soktum çıkardım”

featured

Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasını birincisi Şevval Şahin, büyük aşk yaşadığı Yiğit Marcus Aral ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayırmıştı.

Ayrılık sonrası kısa sürede toparlanan Şevval Şahin, Sakıp Sabancı’nın yeğeni Emine Sabancı Kamışlı’nın oğlu Kerem Kamışlı ile Boğaz’da bir mekanda yemek yemişti.

Şahin’in Kamışlı ile lüks bir mekanda yemek yediği sırada yanlarına gelen Marcus Aral, Kamışlı’yı sandalyesiyle birlikte deniz atmıştı.

Marcus Aral, Şevval Şahin’in yeni sevgilisi Kerem Kamışlı’yı denize attı! Şok görüntüler…

Şevval Şahin: Yasal yollara başvurdum

Olayın ardından açıklama yapan Şevval Şahin, “Dışarıdan çok komik görünen bu olay unutmayın ki bana yapılan büyük bir psikolojik şiddet. İlişkimizin başta bitme sebeplerinden en büyüğü de maalesef bu tarz agresyon problemlerinin olması. Bu olaydan sonra artık güvende hissetmediğim için yasal yollara da başvurdum” demişti.

Dikkat çeken diyaloğu paylaştı

Kerem Kamışlı sessizliğini korurken, bir diğer açıklamada Marcus Aral’dan geldi. Kerem Kamışlı ile aralarında yaşananları bir ses kaydıyla anlatan Marcus, dikkat çeken diyaloğu da paylaştı.

Şevval Şahin’in yeni sevgilisi Kerem Kamışlı’yı denize atan Marcus Aral’dan olay öncesi şok hareket! Bakın ne yapmış…

Kamışlı’nın kendisine ”Seni bu ülkeye sokup çıkartmam” dediğini iddia eden Marcus’un ifadeleri şu şekilde:

“Delikanlılık bu mu?”

“2 dakika oturdum. Şevval dedim dün benimlesin bugün bu çocuklasın. Bir karar ver, beraberseniz ben kalkıp giderim. Benim için sıkıntı yok 1.5 senelik kız arkadaşımsın, ayrılmayı isteyen benim. Çocuğa dedim ki iki gün sonra ayrıldın, 21 yaşındaki kızı kandırıp, şöyleyim böyleyim diye yakışıyor mu sana delikanlılık mı bu dedim.

“Seni bu ülkeye sokup çıkartmam dedi”

Diyor ki sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben dedi bu Türkiye’nin vergisinin yüzde 10’unu veriyorum. Bu Türkiye’de uçan uçakların yüzde 30’u benim dedi. Seni bu ülkeye sokup çıkartmam dedi. Öyle mi dedim ben seni denize sokar çıkartırım dedim, denize soktum çıkardım. “

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir