Sivas’ta Manuş Baba rezaleti

Sivas'ta bir festivalde sahne alması beklenen şarkıcı 'Manuş Baba' konserine kısa bir süre kala, soğuk havayı bahane ederek konsere çıkmayınca, kendisini dinlemek için gelen binlerce hayranı soğuk havada mağdur kaldı.

Sivas’ta Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’nde geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen festival kapsamında pek çok etkinliğin yanı sıra şarkıcı Manuş Baba konseri de planlanmıştı. Şarkıcı, Sivas’a festival alanına geldi ancak…

SOĞUK HAVADA SAATLERCE BEKLEDİLER

Ancak 14.00’te başlaması beklenen halk konseri bir türlü başlamadı. Manuş Baba’nın soğuğu bahane ederek sahneye çıkmadığı öğrenildi. Dondurucu soğukta saatlerce kendisini bekleyen özellikle çocuk hayranları büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Konu hakkında insanların mağdur olmasının ardından açıklama yapan organizasyon firması;

PLAYBACK YAPMAYI DA KABUL ETMEDİ

“Saygıdeğer misafirlerimiz sizlerin güzel bir zaman geçirmeniz amacıyla soğuğa rağmen ekipler dün geceden beri çalışarak sahne kurulumları gerçekleştirilmiştir. Şehrimizin güzel sanatlar lisesi öğrencileri aynı şartlarda ve aynı teknik ekipmanlarla, başarıyla konser icra ettiler. Maalesef konser saatinden 1 saat geçmesine rağmen sahneye çıkılmamış olup kar yağışı bahane edilerek, kullanacakları cihazların kıymetinden bahsetmişler bu zor şartlarda konser için tesisimize gelen misafirlerimizi üzmüşler ve tepkisini çekmişlerdir. Bizler programın icra edilebilmesi için playback dahil alternatif tekliflerde bulunmamıza rağmen tarafımıza izahı yapılamayan, teknik eksiklikten dolayı programın yapılamaması açıklaması, şartları zorlamalarına rağmen sahneye çıkamadıkları açıklaması tamamen çarpıtmadan ibarettir. Çünkü cihaz ayarları için sahneye dahi çıkılmamıştır.

“HAYRANLARINI CİHAZLARINDAN ÇOK SEVİP DEĞER VEREN…”

Bu durum gösterdi ki bundan sonraki her türlü organizasyonumuzda topluma ve hayranlarına daha fazla saygı duyan, cihazlarından çok sevenlerine değer veren, zaman ayırarak etkinliklere gelen sevenlerine saygı duyan sanatçılarımızla sizlerin karşısında olacağız. Bu durum gösterdi ki bundan sonraki her türlü organizasyonumuzda topluma ve hayranlarına daha fazla saygı duyan, cihazlarından çok sevenlerine değer veren, zaman ayırarak etkinliklere gelen sevenlerine saygı duyan sanatçılarımızla sizlerin karşısında olacağız.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir