Mansur Yavaş’tan Erdal Beşikçioğlu paylaşımı: ‘Fotoğrafa 3 saniye bakınca Ankaralı oluyorsunuz’

"Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti. Yavaş’ın Beşikçioğlu ile birlikte çekildiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşması gündem oldu.

featured

Hayranları tarafından merakla beklenen ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin çekimleri başladı. Oyuncular, okuma provasının ardından setteki ilk gün için Ankara’da bir araya geldi.

Fenomen dizide Behzat Ç. karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası Twitter hesabından paylaşım yapan Yavaş, Beşikçioğlu’yla çektirdiği fotoğrafa “Fotoğrafa 3 saniye bakınca Ankaralı oluyorsunuz” notunu düştü.

Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç’ın yer aldığı kadroya Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu katıldı. Yeni sezonda BluTV’de yayınlanacak olan dizinin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken, senaryo Ercan Uğur imzası taşıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir