Manken Elif Ece Uzun’un eşi Mehmet Tuş kimdir? Mehmet Tuş ne iş yapıyor?

featured

Elif Ece Uzun, podyumlara yeniden döndü. Güzel manken, olaylı şekilde ayrıldığı eski eşiyle de tekrar evlendiğini açıkladı. Bu açıklamasıyla gündeme gelen Elif Ece Uzun, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugünkü konuğu oldu. Elif Ece Uzun kimdir, kaç yaşında? Elif Ece Uzun’un eşi Mehmet Tuş kimdir? gibi soruların yanıtları tüm ekran başındakiler tarafından araştırılmaya başlandı.

Elif Ece Uzun kimdir?

Elif Ece Uzun, 5 Ağustos 1983 tarihinde Bolu’da dünyaya geldi. Çocukluğu ise Adapazarı’nda geçmiştir. Babası Rize’nin ilçesi Çayeli’lidir. Annesi ise Gürcistan’ın Batum şehrindendir. Ergenlik yaşlarında ailesiyle beraber Antalya’ya yerleşti. Turizm otelcilik lisesinde okurken bir yandan da yerel televizyonlarda programlar yaptı.Elif Ece Uzun, 2003 yılında iletişim sanatları alanında eğitim aldı. 2004 yılında profesyonel olarak yapmaya başladı ve İstanbul’a yerleşti.

2003 yılında bir yıl boyunca İletişim Sanatları Akademisi’nde, iletişim sanatları üzerine eğitim aldı. Serap Ezgi, Levent Bitecik ve Gökhan Telkenar gibi hocalardan ders aldığı süreç biter bitmez Şafak Sezer ile Star TV’de bir şov programı sunmaya başladı.Sinan Çetin’in okulu Plato’da oyunculuk eğitimi aldı. Kanal D ekranlarında yer alan Aşk Her Yaşta dizisinde rol aldı. 2013 yılında Vahide Gördüm’ün okulu olan akademi 35,5 da 1 yıl tiyatro eğitimi aldı. 2019 yılında Mehmet Tuş ile evlenen Elif Ece Uzun’un bu evliliğinden ikiz çocukları var.

Elif Ece Uzun, ikiz çocuklarının babası iş insanı Mehmet Tuş’un defalarca fiziksel şiddetine maruz kaldığını iddia ederek iki ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Mehmet Tuş kimdir?

Manken Elif Ece Uzun’un eşi Mehmet Tuş’un Bursalı bir emlakçı olduğu biliniyor.

Ne olmuştu?

Elif Ece Uzun, ikiz çocuklarının babası iş insanı Mehmet Tuş’un defalarca fiziksel şiddetine maruz kaldığını iddia ederek iki ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı.Elif Ece Uzun, ikiz çocuklarının babası iş insanı Mehmet Tuş’un defalarca fiziksel şiddetine maruz kaldığını iddia ederek iki ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Elif Ece Uzun’un fiziksel şiddetin yanı sıra ekonomik ve psikolojik şiddete de maruz kaldığının belirtildiği dilekçede, “Mehmet Tuş, uyuşturucu madde kullanmaktadır. Elif Ece Uzun’un kişilik haklarına saldırı teşkil eden hakaretler etmektedir. Mehmet Tuş, eşine şiddet uygulama, tehdit, hakaret ve aşağılama içeren söylemlerde bulunma, bedensel ve ruhsal bütünlüğüne zarar verme gibi eylemleri alışkanlık haline getirmiştir. Uzun, eşiyle aynı evde yaşadığı için hayati tehlikesi vardır. Korku ve endişe duyan Elif Ece Uzun’un mahkemenizce korunmasını istiyoruz” ifadeleri yer almıştı.

Karara itiraz eden Mehmet Tuş ise, eşinin mankenlik camiasından uzak olduğu için mağdur rolünü oynayıp kendisine yer bulmaya çalıştığını söylemişti.

Elif Ece Uzun, iş insanı Mehmet Tuş ile Ekim 2019’da Sapanca’da bir otelde gerçekleşen törenle dünyaevine girmişti. Elif Ece Uzun bir süre önce “Eşim bütün mal varlığını bir çeteye kaybetti, sonra eşimle aramda geçen olaylardan dolayı birbirimizi kırarak ayrıldık” ifadelerini kullanan ünlü manken, “Neyse artık ikimiz de hatalarımızın farkına vardık ve geçtiğimiz ay tekrar evlendik. Şu an çok mutluyum” açıklamasında bulunmuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir