Manitasını vampir gibi morartan adamın paylaşımı gerçek mi?

‘’Manitasını vampir gibi morartan adamın paylaşımı’’ notuyla sosyal medyada dolaşıma sokulan bir fotoğraf, gündem oldu. Bazıları görseli gerçek zannederken, birçok kullanıcı ise izlerin dövme olduğunu söyledi.

featured

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf, görenleri hayrete düşürdü. İlk bakışta gerçek gibi görünen bir kadının omzunda yer alan kızarıklık ve diş izlerinin yer aldığı fotoğraf, ilginç bir paylaşımla yayıldı.

Bir sosyal medya kullanıcısı, ”Manitle sevişirken dozunu az bişey kaçırdım böyle oldu Allah belanı versin eve nasıl gitcem falan diyor bu iz nasıl geçer yardım edin.” notuyla fotoğrafı paylaştı.

‘’Manitasını vampir gibi morartan adam’’ın paylaşımına gelen yorumlar da şöyle;

millet açlıktan manitasını yiyor sonra ekonomi iyi

makyaj hilesi olduğu çok belli olan paylaşımdır. makyaj değil dövmeymiş o da olur. yani şunun gerçek olduğunu düşünecek kadar hayat bilmezlik olmaz sanırım. hangi ağız ve diş yapısı birini böyle ıssırır da böyle iz bırakır amk. yeri geldiği zaman face’de her gördüğüne inanan yaşlılarla dalga geçersiniz ama buradaki çoğu kişinin de pek onlardan farkı yok. bu arada resmileşti dikkat!!! son teslim tarihi yarın… sadhashda şaka şaka inanmayın kıyamam.

abi biz de genç olduk biz de bir şeyler yaşadık ama bu nedir. bu nasıl bir kendini bilmezliktir . gerçekten kızını bu halde gören anne babaya yazık ya. tadım kaçtı bak durup dururken.

fotodan kadının neresi olduğunu anlayamayanlar fav. boynunun sol yanı gibi görünüyor.

make up artistler sağolsun. twitter senarist dolu

dövmedir kendisi. sektöre yakın biri olarak takip ettiğimden dolayı yapılırken videosuna denk gelmiştim. fakat sanatçıyı hatırlamıyorum.

birilerinin dokunmaya kıyamadıklarının şuan ki durumu

dövme reklamının buraya absürt bir başlık olarak taşınması, bu platformun artık ergen yuvası olduğunun kanıtıdır sanki. halbuki ilgili tweet in 3-5 aşağısına baksa buraya başlık açma ihtiyacı duymacayak. ama işte günümüz sosyal medyası herkes bir ilgi peşinde.

morarma değil dövmedir. dövme derken dövmek fiili olan değil.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir