Manisa’da iki eşini öldüren Necati Akpınar üçüncü eşi Mutlu Menekşe’yi de öldürdü

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde dini nikahlı eşine şiddet uygulayarak öldürdükten sonra metruk bir binanın girişine gömdüğü öne sürülen 65 yaşındaki şüpheli gözaltına alındı. Daha önce de bir eşini bıçaklayarak, diğerini de ütüyle öldürdüğü öğrenilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

featured

Manisa’da bir kadının İstasyon Mahallesi’ndeki metruk bir binanın girişine gömüldüğü ihbarını alan ekipler, adreste aramada yaptı. Çalışmalar sonucunda 60 yaşındaki Mutlu Menekşe’nin cesedine ulaşıldı.

Başında darp izi bulunan ve öldürüldüğü anlaşılan kadının cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna yollandı.

necati-akpinar-facebook

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Kadının birlikte yaşadığı Necati Akpınar(65), gözaltına alındı. İfade işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen Necati Akpınar’ın, ifadesinde, akşam evine gittiğinde Mutlu Menekşe’yi ölü bulduğunu, daha önce cinayet işlediği için kimsenin kendisine inanmayacağını düşündüğü için durumu polise bildirmediğini, el arabasıyla taşıdığı cesedi evinin yaklaşık 50 metre ilerisindeki metruk binanın girişine gömdüğünü söylediği öğrenildi.

DAHA ÖNCE İKİ EŞİNİ ÖLDÜRMÜŞ

Necati Akpınar’ın, 1984 yılında ilk eşi Emine Akpınar’ı bıçaklayarak, cezaevinden tahliye olduktan sonra da 2003 yılında ikinci eşi Fatma Akpınar’ı ütüyle yakarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Sanığın, 2 yıl önce Kovid-19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edildiği, yaklaşık 1 aydır da Mutlu Menekşe ile dini nikahlı yaşadığı öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir