Mandıra Filozofu’nun da çekildiği Çökertme Koyu küle döndü! İçler acısı görüntüler…

featured

Türkiye’yi saran yangınlarda müdahaleler sürüyor. Muğla’nın Bodrum ilçesinde Gökpınar, Yukarı ve Aşağı Mazı mahalleleri ile Armutçuk mevkiinde devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Beyciler Mahallesi’ndeki ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Çökertme Koyu tamamen yandı

Muğla’nın Milas ilçesinde film ve dizi çekimlerinin yapıldığı Çökertme Koyu alevlere teslim oldu. Özellikle Mandıra Filozofu filmiyle ilgi odağı olan evin yanması büyük üzüntüye neden oldu.

Özlem Tekin, Hakan Altun ve Zeynep gibi şarkıcıların da çiftliği bulunan bölgenin son hali yürekleri parçaladı.

Altun, “İliklerimize kadar yandık, yanmaya devam ediyoruz” derken şarkıcı Zeynep ise “Vatanım yanıyor” diye feryat etti.

Mandıra Filozofu’nun çekildiği yer de kül oldu

Koyda ‘Sailing Kalamari’ adlı yat kulübünü işleten oyuncu Arda Esen, bugün koyun son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı yürek burktu.

Koyun son halini Instagram’dan paylaşan oyuncu Arda Esen, paylaşımında “Hepimize geçmiş olsun. Mandıra Filozofu filmine ev sahipliği yapan eşsiz güzellikteki Çökertme Koyu artık bir kül yığını. Cennetti, cehenneme döndü maalesef. Kelimeler kifayetsiz. Arayan soran tüm dostlarımıza teşekkür ederiz…” ifadelerini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir