Manavgat’taki yangın sonrası “Felç geçirdim” diyen Tuğba Özay, güle oynaya kuyumcu açtı!

featured

Türkiye’nin çeşitli illerinde meydana gelen yangınlar herkeste büyük üzüntü yarattı. Antalya Manavgat’ta çiftliği bulunan Tuğba Özay kötü haberin ardından yıkıldı.

Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan Tuğba Özay, dün yaptığı paylaşımlarda yardım istemişti. Manavgat’ta çiftliğinin yandığını söyleyen Özay, yaşananların ardından felç geçirdiğini söylemişti.

Manavgat yangınında çiftliği hasar gören Tuğba Özay felç geçirdi! Gözyaşları içinde yardım istedi…

Çiftliği zarar görmedi

Tuğba Özay’ın yakın arkadaşı Onur Akay şu açıklamayı yapmıştı, “Tuğba Özay’ın Manavgat Poyraz Çiftliği’nde hiçbir sıkıntı yok. Yakınlarına kadar gelen yangına müdahale edilmiş”

Güle oynaya kuyumcu açtı

Snob Magazin’in haberine göre; Hastaneden taburcu olan Özay, Şirinevler’de bir kuyumcu açılışına katıldı. Kurdele kesen Özay’ın eğlenceli tavırları ve maskesiz oluşu da dikkat çekti.

Yangının ilk günü gözyaşları içinde yardım çağrısında bulunan Tuğba Özay’ın bugün açılış törenine katılması büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları Özay’ı eleştiri yağmuruna tuttu. Halkı kandırmakla suçlanan Özay’a takipçilerinin tepkisi sert oldu. Bazı kullanıcılar, ‘Dün felç geçirdim diye ağlıyordum, bugün güle oynaya açılıştasın’, ‘İnsanların hisleriyle oynamak bu kadar kolay mı’ , ‘Bu nasıl vicdan çok yazık’ şeklinde yorumlarda bulundular.

İşte çok tartışılan o görüntüler:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir