Fotomontajda son nokta! Mamak Belediyesinden mesaj: ‘Mansur Yavaş yardımları kesti, yakarsa dünyayı garipler yakar’

Mamak Belediyesinin adını kullanarak vatandaşlara gönderildiği iddia edilen bir mesajın görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. ‘’Mansur Yavaş göstermelik olan yardımları da kesti.’’ şeklinde ifadelerin yer aldığı mesaj için, ‘’İlkokul çocukları bile böyle mesaj yazmaz’’ yorumu yapıldı.

featured

Sosyal medyada dolaşan bir mesajın görüntüsü gündem oldu. Mamak Belediyesinden gönderildiği iddia edilen ancak fotomontaj olan mesajdaki argo dil tepki çekti.

Söz konusu mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Mansur Yavaş göstermelik olan yardımları da kesti. Yakarsa dünyayı garipler yakar. Biz halkımızı asla yalnız bırakmayız. Sosyal belediyeciliği marka haline getirerek milletimize her türlü desteği yıllardır zaten biz veriyoruz.

Biz her zaman hizmet, eser ve iş ürettik. Bahanelere hiç bir zaman sığınmadık. Bizim için garip gurebanın ihtiyacını gidermek en önemli hizmettir. Her zaman, her şart ve koşulda emrinizdeyiz”

GERÇEK DEĞİL, FOTOMONTAJ

Mamak Belediyesinin adını kullanarak gönderildiği iddia edilen ve ekran görüntüsü sosyal medyada paylaşılan mesajın gerçek dışı olduğu ve fotomontaj ile hazırlandığı kaydedildi.

Gönderilen mesaj için, ‘’İlkokul çocukları bile böyle mesaj yazmaz’’ yorumu yapıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir