Maks Gerşon ‘Yansımalar’ karma resim sergisini ziyaret etti

İstanbul’da 'Yansımalar' karma resim sergisi 29 Ekim- 4 Kasım tarihlerinde Signature Gallery'de sanatseverlerle buluşuyor. Sanata olan ilgisiyle bilinen ünlü iş insanı Maks Gerşon da sergiye katıldı.

featured

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılı nedeniyle düzenlenen sergi uygarlığın temelinin sanat olduğunu vurguluyor. Aralarında İranlı ressam Rahim Yazdani’nin de sergide sanatçıların her biri kendi tarzıyla resimlerini yansıtıyor.

Yağlı boya, akrilik, suluboya, minyatür ve fine art tekniklerinin kullanıldığı sergide 18 sanatçı toplam 53 eserle yer alıyor.

Küratör, Şüheda Karakuş sanatın uygarlığın dilini yansıttığını belirterek birçok yeteneği bu sergide buluşturuyor.

Farklı resimlerin ve duyguların aktarıldığı sergide toplumsal yansıma ön plana çıkıyor.

Sergiye, Ayşe Gül Tezgeldi, Dilan Gitmez, Dilek Ayrıbaş, Ekim Betül Uçar, Elif Yağmur Uzunoğlu, Fatma Sultan Yazıcı, Fatma Yıldız, Gizem Kor, Gülçin Biber, Gülgün Aydoğan, Kerime Nacaklı, Özlem Pepe, Rahim Yazdan, Serdar Koç, Sevgi Turunç, Tezer Bayam, Yeliz Şah, Zeynep Hakgüder Yılmaz yaptıkları eserlerle katıldı.

4 Kasım’a kadar 10.00 – 18.00 saatlerinde sanatseverleri ağırlayan sergiye iş dünyasının yakından tanıdığı ismi Maks Gerşon da katıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir