Mahkum yeni sezon oyuncuları kimler? İşte Mahkum dizisinin yeni oyuncuları!

Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı Mahkum dizisinin 2. sezon oyuncuları seyirciler tarafından merakla bekleniyordu. Dizinin hayranları, bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelen dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuyla tanıştı. İşte yeni oyuncular...

featured

Fox TV’nin kısa sürede büyük ilgi gören dizilerinden biri olmayı başaran Mahkum‘un yeni sezon oyuncuları ilgili araştırmalar artmış durumda. Dizinin hayranları için, bu akşam 26. yeni bölümü yayınlanacak Mahkum’un 2. sezon oyuncularını bir araya getirdik…

MAHKUM OYUNCULARI

Onur Tuna (Fırat Bulut)

Barış Yesari (İsmail Hacıoğlu)

Melike İpek Yalova (Büge)

Hayal Köseoğlu (Sasha)

YENİ OYUNCULAR

Cem Söküt (Fukara)

Erdal Küçükkömürcü (Dadaloğlu)

Seda Türkmen (Ayşe)

Gökçe Eyüboğlu (Giryan)

Mine Kılıç (Defne)

Nazlı Bulum (Eylül)

Mehmet Bozdoğan (Mami)

Sarp Aydınoğlu (Zeyat)

MAHKUM DİZİSİ KONUSU

Fırat Bulut, İstanbul Adliye’sinde görevli bir cumhuriyet savcısıdır. Başarılı bir savcı olan Fırat, eşi Zeynep ve beş yaşındaki kızı Nazlı’yla mutlu bir hayat yaşar. Ancak bir gün uyandığında son dört ayda olanları hiçbir şekilde hatırlamadan kendisini cezaevinde bulur.

En son anısı, kızının doğum gününü kutladığı gecedir. Şok ve dehşet içinde, karısını ve kızını öldürmekle suçlandığını fark eder. İkinci duruşması yaklaşmaktadır ve müebbet cezasına çarptırılmıştır.Karısını ve kızını gerçekten öldürmüş müdür? Cumhuriyet savcısı Fırat Bulut’un hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önce gelen ailelerinden olan Yesari’lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari’nin davasıdır.

Barış Yesari’nin evinde bir genç kız öldürmüştür. Hafızası geçici olarak mı yoksa sonsuza dek mi kaybolmuştur teşhis konulamayan Fırat Bulut, masumiyetini kanıtlamak için hem hatırlamak, hem hayatta kalmak hem de cezaevinden kaçmak zorundadır.

Mahkum dizisinin Giryan’ı Gökçe Eyüboğlu nereli, boyu ve yaşı kaç?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir