Mahkum Savcı Fırat Bulut ölüyor mu? Onur Tuna Mahkum’dan ayrılıyor mu?

Her hafta perşembe akşamları Fox TV'de ekrana gelen Mahkum dizisine başroller Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun performansları damga vuruyor. Mahkum dizisinde Savcı Fırat Bulut'a hayat veren Onur Tuna'nın dizi kadrosundaki akıbeti yayımlanan son bölümle sorgulanır hale geldi. Peki Mahkum Fırat Bulut ölüyor mu?

featured

Mahkum dizisinde Onur Tuna’nın canlandırdığı Savcı Fırat Bulut’un akıbeti izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Onur Tuna, FOX ekranlarının fenomen dizisi Mahkum’da Savcı Fırat Bulut’a hayat veriyor. Sevilen dizi 24. sezon finali bölümü ile son kez 2 Haziran günü ekrana geliyor. Ancak bölümde Barış tarafından uçuruma çekildiği görülen Savcı Fırat ölüyor mu? Savcı Fırat Bulut’a hayat veren Onur Tuna diziden ayrılıyor mu?

Mahkum dizisi Başsavcı Asaf Ömer Gedikli’yi kim oynuyor? Cansu Fırıncı kimdir?

SAVCI FIRAT BULUT ÖLÜYOR MU?

FOX ekranlarının sevilen dizisi Mahkum’da veda mı olacak? Dizide Seray Kaya ardından gözler Onur Tuna’ya çevrildi. Tuna’nın hayat verdiği Savcı Fırat Bulut, 24. sezon finali bölümünde Barış tarafından Büge’nin gözleri önünde uçuruma çekiliyor. Savcı Bulut’un öldüğüne, Onur Tuna’nin diziden ayrıldığına dair henüz bir açıklama bulunmuyor.

Mahkum ‘Derya komiser’ kimdir? Mahkum dizisi Derya’yı kim oynuyor? Neslihan Arslan kimdir, kaç yaşında?

ONUR TUNA KİMDİR?

Tuna, 1985’te Çanakkale’de dünyaya geldi. Liseyi Bursa’da okuduktan sonra, Bosch’ta basketbol başta olmak üzere voleybol, masa tenisi ve futbol oynadı. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde eğitim gördü, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı’nda bir yıl Sanat Müziği Ses Eğitimine devam etti. Tiyatro sahnesine ilk kez, altı yaşında İbiş’i oynayarak çıktı. Öte yandan üniversite yıllarında da tiyatro oyunlarında yer almaya devam eden oyuncu, İzmir’deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde yaklaşık üç yıl oyunculuk eğitimi aldı ve dört yıl fotomodellik yaptı.

İstanbul’a geldiğinde de özel tiyatrolarda eğitime devam etti. Filinta ve Bi Küçük Eylül Meselesi adlı yapımlarla adını duyuran Tuna’nın ailesi anne tarafından aslen Selanik göçmeni, baba tarafından ise Çanakkaleli olup babasıyla abisi matematik öğretmenidir.

Sanatçı, nota ve ses eğitimi aldı. Gitar ve piyano çalıp besteler yapıyor ve kendie ait müzik stüdyosu vardır. Sözü ve bestesi kendisine ait olan ilk albümü Uzay Misali 22 Haziran 2018 tarihinde yayınlandı. Yine sözü ve bestesi kendisine ait olan single’ı Yangın Yeri, 22 Kasım 2019 tarihinde tüm dijital platformlarda yerini aldı.

2011’de Hayat Devam Ediyor dizisiyle oyunculuk hayatına başlayan Tuna, Cesur Yürek dizisi, Ağır Romantik filmi, Yadel Uzun’un sanatsal kısa filmi “Kir” ve Yasak Elma da Alihan karakteri, 2019’dan 2021’e kadarda Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterini canlandırdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir