Mahkum final bölümü hangi gün yayınlanacak? Yayın akışı şaşırttı

FOX TV reytinglerde hüsrana uğrayan dizilerini bir bir final yaptırıyor. Hatta son olarak final kararı verdiği Mahkum dizisinin yayın gününe yeni dizi koyarak bu konudaki tavrını net şekilde gösterdi.

featured

FOX TV’nin dizilerinin yüzü bu sezon pek gülmedi. Geçtiğimiz sezonlarda en çok izlenen yapımlara ev sahipliği yapan kanal, bu yıl henüz tam anlamıyla istediği noktaya gelemedi. İzlenmeyen diziler ekrana veda ederken Mahkum‘a kendi gününde final imkanı bile tanınmadı.

FOX’UN TAVRI NET

Perşembe akşamları yayınlanan ve geçen sezon çok izlenen Mahkum’un bu sezon yüzü pek gülmedi. Oyunculuk konusunda tam not alan dizi, senaryodaki tıkanıklık nedeniyle reytinglere yenildi. Dizi bu hafta final yapacak. FOX TV’nin bu hafta yayın akışındaki tavrı ise izlenmeyen dizilerin akıbeti konusunda çok net. Nasıl mı?

YAYIN AKIŞI ŞAŞIRTTI

Perşembe akşamları yayınlanan Mahkum’un final bölümü kendi gününde değil cumartesi (29 Ekim) ekranda olacak. Perşembe akşamı ise kanalda yeni dizi Darmaduman yayınlanacak.

PERŞEMBE REYTİNG YARIŞINDA KİMLER VAR?

Perşembe akşamları en çok izlenen kanalların dizilerinin yeni bölümlerini yayınladığı bir gün. Duy Beni, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Camdaki Kız, Aldatmak ve son olarak Darmaduman dizileri perşembe akşamları reyting sıralaması için yarışıyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir