Mahalle baskısının böylesi! Melek Mosso’nun konserinin iptal edilmesinin ardından Funda Arar ve Derya Uluğ hedefte

Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde sahne alacağı duyurulan Melek Mosso'nun konseri iptal edilmesinin ardından aynı festivalde sahne alacak Funda Arar ve Derya Uluğ'a konsere gitmemeleri için mahalle baskısı yapılmaya başlandı.

featured

Melek Mosso’nun Isparta’da vereceği konserin iptal edilmesinin ardından Funda Arar ve Derya Uluğ’a mahalle baskısı başladı.

Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında Melek Mosso, Derya Uluğ ve Funda Arar’ın farklı günlerde konser vermesi planlanıyordu. Melek Mosso, 3 Haziran’da Meydan AVM’de sahne alacaktı. Konserin afişleri de yerel basınla paylaşılmıştı. Ancak Melek Mosso’nun konseri iptal edildi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de akşam saatlerinde Twitter hesabından konserlerin afişini yeniden paylaştı. Melek Mosso’nun konserine burada yer verilmediği görüldü. Derya Uluğ ve Funda Arar’ın konser programı ise değişmedi.

ZEKİ KAYAHAN COŞKUN: SİZ GİDİP ŞARKI SÖYLEYECEK MİSİNİZ?

Bu gelişmelerin ardından Melek Mosso’nun konserinin iptal edilmesine tepki gösteren radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun, Twitter hesabından Uluslararası Isparta Gül Festivali’nde yer alacak Derya Uluğ ve Funda Arar’a seslenerek ”Meslektaşınızın konseri “ahlaksız” bulunarak iptal edilirken Isparta’da, siz gidip şarkı söyleyecek misiniz?” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

MELEK MOSSO’DAN AÇIKLAMA

Mosso, “Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz” dedi.

Konseri iptal edilen Melek Mosso Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci yaşlısı milyonlarca sevenim var. Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, VERMEYECEĞİZ… Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Melek Mosso, daha önce verdiği bir konserinde “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun. Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini, nasıl giyinmeniz gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmaya ihtiyacınız yok. Uçun” ifadeleri kullandığı için hedef gösterilmişti.

Kaynak: SuperHaber

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir