Mağduriyet kraliçesi Demet Akalın duymasın! Aleyna Tilki, pandemi mağduru müzisyenler için harekete geçti

featured

Genç kuşağın dinlediği şarkıcılardan Aleyna Tilki, pandemide zor durumdaki müzisyenler için dev sanatçıların yapamadığını yaptı.

Exxen’de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisinde başrol oynayan ve bunun yanı sıra geçtiğimiz haftalarda ilk İngilizce şarkısını çıkaran Aleyna Tilki, pandemi kurallarından dolayı çalışamayan müzisyenler için harekete geçti.

Twitter hesabından paylaşım yapan Tilki, “Ben pandemi sürecinde işsiz kalan müzisyenler için kendi kitlemi de kullanarak bir proje başlatmak istiyorum. Bana diğer büyük kitleli sanatçılar da katılırsa en azından çok çok zor durumda olanların hayatlarını kurtarabiliriz” ifadelerini kullandı. Projesi için hazırlıklara başlayan Aleyna Tilki, yeni bir paylaşım yaparak “Yasal taraflarını, izinlerini bugünden konuşmaya başladık. Eğer hukuksal olarak mümkün kılabilirsek projeye başlıyoruz en yakın zamanda” dedi.

Tilki’nin bu girişimini bazı Twitter kullanıcıları tiye alırken bazıları da destek verdi.

Son 1 yıldır müzisyenler için herhangi bir dayanışma emaresi göstermeyen büyük sanatçılar ses çıkarmazken Aleyna Tilki’nin harekete geçmesi takdir topladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir