Madina Ghawsi kimdir, nereli? Madina Ghawsi tutuklandı mı?

TikTok kullanıcısı olan ve Türkiye’de hekimlik yaptığı öğrenilen Afganistanlı Madina Ghawsi, skandal videolarıyla sosyal medyada gündem oldu. Pek çok kullanıcı Madina Ghawsi’nin yakalanarak tutuklanmasını istedi. Peki, Madina Ghawsi kimdir, kaç yaşında nereli? İşte detaylar…

featured

TikTok’ta “madoghawsi2412” adlı hesabı ile bilinen ve burada Türkiye aleyhine çirkin ifadeler kullanarak videolar yayınlanan Afgan kadın Madina Ghawsi’ye sosyal medyada büyük tepkiler geldi. Türklere hakaret içeren videolar yayınlayan kadının yakalanarak tutuklanması istendi.

MADİNA GHAWSİ KİMDİR?

TikTok üzerinden yayınladığı videolarında Türk halkını hedef alan içerikler yayınlayan Ghawsi büyük bir infial yarattı.

Ghawsi kısa sürede tepki çeken hakaret dolu videolarını kaldırdı.

Ghawsi paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

“Siz deli misiniz? Siz kafayı mı yediniz ne yediniz? Salak mısınız? Salaksınız onu biliyorum. Biz sizlere “Türkiharı” diyoruz, biliyor musunuz? Gerçekten de öylesiniz. Ben videoyu kaldırmadım, videoyu kapattım.

Çünkü siz pisliklerle uğraşacak halim yok. Çok iyi insanlar da var Türkiye’de. Ben onlara hiçbir zaman kötü bir şey söylemek istemedim ve söylemiyorum da. Bu videoyu siz pislikler için koymuştum. Kaldırdım, daha fazla olmasın diye. Çünkü sesimi duydunuz mu? Evet duydunuz, o yeter bana. Şimdi s… gidin, benimle uğraşmayın.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir