CHP’li Lütfü Savaş’ın pişkinliği pes dedirtti! Kentsel dönüşüm karşıtı mitingi inkar etti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, depremden en çok etkilenen ilçelerden olan Antakya'nın Emek Mahallesi'nde 4 yıl önce düzenlediği kentsel dönüşüm karşıtı mitingini canlı yayında inkar etti.

featured

CHP’li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 2019 yerel seçimlerindeki adaylık sürecinde Hatay‘ın Antakya ilçesine bağlı Emek Mahallesi’nde kentsel dönüşüm karşıtı miting düzenlemişti.

Lütfü Savaş düzenlediği mitinginde sosyal medya adresinden paylaşmıştı.

YAPTIKLARINI İNKAR ETTİ

Hataylı vatandaşları kentsel dönüşüme karşı bilinçlendirmek ve teşvik etmek yerine, siyasi çıkarları uğruna dönüşüm projelerine dolduruşa getiren CHP’li başkan bu yaptıklarını bugün katıldığı bir programda inkar etti.

CHP’li Lütfü Savaş’ın miting düzenlediği Emek Mahallesi, 6 Şubat’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yıkıma uğramış ve birçok insan enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

lütfü savaş kentsel dünüşüm

‘BEN YAPMADIM’

Bir televizyon programına konuk olan Savaş’a 4 yıl önce Emek Mahallesi’nde kentsel dönüşüm karşıtı düzenlediği miting hatırlatıldı. CHP’li Savaş ise kentsel dönüşüme karşı gelmediğini söyleyerek “Ben böyle bir miting yapmadım.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir