Love Island’ın seksi yarışmacısı Megan Barton Hanson’dan şoke eden itiraf! Cinsel ilişkiye girdiği en ilginç yeri açıkladı

2015’te Love Island (Aşk Adası) yarışmasının dördüncü sezonunda yer aldıktan sonra adını duyuran Megan Barton Hanson, toplumsal tabuları yıkarak cinsel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hanson, hayatı boyunca cinsel ilişkiye girdiği en çılgın yeri itiraf etti.

featured

İngiltere’nin en çok izlenen realite şovlarından biri olan Love Island (Aşk Adası) yarışmasına katılan Megan Barton Hanson, eski erkek arkadaşı Wes Nelson ile birlikte programı dördüncü olarak tamamlamıştı.

ITV2’de yayınlanan programdan sonra cinselliğin toplumsal bir tabu olarak görülmemesi gerektiğini savunan Hanson, özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Porno yıldızı Megan Barton Hanson’ın OnlyFans’te soyunarak aldığı ev ağızları açık bıraktı!

Realite yıldızı sosyal medyadan kendisine yöneltilen cinsellik sorularına verdiği cevaplarla sosyal medya kullanıcılarının ilgisini bir kez daha çekmeyi başardı.

“BENİM İÇİN ÇOK İLGİNÇTİ”

Takipçileriyle bir Instagram Soru-Cevap etkinliğine katılan Hanson, seks yaptığı en çılgın yerler arasında bir uçağın tuvaleti ve arka bahçesinin olduğunu itiraf etti.

Seks bağımlılığı bulunduğunu ve cinsel ilişki sırasında riskli yerleri sevdiğinden söz eden Hanson, “İlişkimde üç günden fazla yakınlaşma olmazsa endişelenirim. Hayatım boyunca çılgınların peşinden koştum. Cinsellikte benim için bir tür çılgınlık. Uçağın tuvaletinde yaşadığım deneyim benim için çok ilginçti” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir