Love Island’ın ikiz kardeşleri Eve ve Jess Gale bu kez seksi bikinilerini yarıştırdı!

İngiltere’nin sevilen şov programı Love Island (Aşk Adası) yarışmasında popülerleşen ikiz kardeşler Eve ve Jess Gale, Meksika tatillerinden bir kareyi sosyal medyadan paylaştı. Aynı bikinin farklı renkleri değişik formlarda giyen Eve ve Jess Gale, takipçilerine moda tüyosu vermeyi de ihmal etmedi.

featured

2020 yılında katıldıkları Love Island (Aşk Adası) yarışmasından sonra popülerleşen Jess ve Eve Gale kardeşler programın ardından sosyal medyada binlerce takipçiye ulaştı. Birlikte yaptıkları paylaşımlarla fenomen hale gelen ikiz kardeşler, Love Island programından sonra bu kez de aynı bikinin farklı renklerini giyerek bir moda yarışına girişti.

Canlı yayında partneri Davide Sanclimenti ile dakikalarca öpüşen Ekin Su Cülcüloğlu, Love Island’ı karıştırdı

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDULAR

İkiz kız kardeşlerden Eve, üçgen formundaki bikinisini sosyal medyanın yeni trendine uygun bir şekilde göğüslerin ortasında önsüz bikini formatında bağladı. Jess ise daha klasik bir kullanım tercih ederek bikini üstünü boyundan bağlamalı olarak kullandı. İkili birlikte yaptıkları paylaşıma “Biz” notunu ekledi.

Sosyal medya kullanıcıları kız kardeşlerin paylaşımına yoğun ilgi gösterdi. Kardeşlerin güzelliğine övgü yapan yorumlar peşi sıra gelirken kullanıcılar da beğeni yarışına girdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir