Love Island’da yorganın altında cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etmişti! Aşk Adası’nın şampiyonu Ekin Su Cülcüloğlu’na milyonluk teklifler yağıyor

Yarışmayı kazanmak için her şeyi yapacağını söylediği mesajları ifşa olan Türk oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu, İngiltere'nin BBG Evi olarak bilinen Love Island'ı kazandı. Cülcüloğlu, yarışmanın ardından moda markalarıyla yaptığı anlaşmalar ve sponsorlu iş birliklerle milyon dolarlar kazanacak.

featured

İngiltere’de yayınlanan Love Island’a (Aşk Adası) katılan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüoğlu müstehcen anların yaşandığı yarışmada öne çıkan isimler arasındaydı.

EKİN SU’YA TEKLİF YAĞIYOR!

Ekin-Su Cülcüoğlu, geçtiğimiz günlerde İngiltere’de yayınlanan ve büyük ilgi gören reality şov programı Love Island’da (Aşk Adası) yorganın altında başka bir yarışmacıyla ilişkiye girdiğini itiraf etmişti.

“Kazanmak için her şeyi yaparım” diyen Türk oyuncu Love Island yarışmasının kazananı oldu.

İngiltere’de yayınlanan “Love Island” (Aşk Adası) adlı programı partneri Davide Sanclimenti ile kazanan oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu, 50 bin sterlinlik ödülün sahibi oldu.

4 ay önce yarışma programına dahil olan oyuncu ve partneri, kazandıkları büyük ödülü aralarında paylaşacak.

Dailymail’in haberine göre, yarışma zaferi sonrası Cülcüloğlu’na pek çok markadan teklif geldi.

Aşk Adası’nda şampiyon olan Ekin Su Cülcüloğlu zengin oldu

MİLYONLARCA DOLAR KAZANACAK

Oyuncunun moda markalarından aldığı tekliflerle ve kulüplerde boy göstermesiyle milyonlarca dolar kazanması bekleniyor.

INSTAGRAM TAKİPÇİ SAYISI EN FAZLA OLAN YARIŞMACI

Daha önce Türkiye’de “Kuzey Yıldızı” dizisinde rol alan 27 yaşındaki yıldız, “Love Island” yarışmasının bu yılki programında 1 milyon Instagram takipçi sayısını aşan ilk isim oldu. Oyuncunun gelecek aylarda sponsorlu içeriklerle kazancını artırması bekleniyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir