Yuva yıkan Ukraynalı! Lorna Garnett ve Tony çifti, Sofiia Karkadym nedeniyle 10 günde ayrıldı

Rus işgalinden kaçan Ukraynalı Sofiia Karkadym’e evlerini açan 10 yıllık sevgili Lorna Garnett ve Tony çifti, 10 günde ayrıldı

featured

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna’yı işgale kalkışmasının ardından Ukraynalı erkekler işgalcilere karşı direnişe başlarken, milyonlarca Ukraynalı kadın ve çocuk ülkelerini terk etmek zorunda kaldı.

Avrupa ülkeleri Ukraynalı mültecileri kabul ederken İngiltere hükümeti, İngiliz vatandaşlarının Ukraynalı mültecilere evini açmaları hâlinde aylık nakdi destek sözü verdi.

Tony ve Lorna Garnekk

Ukraynalılara evini açmak isteyen İngiliz vatandaşları için başlatılan programa başvuran Lorna Garnett ve sevgilisi Tony çifti, 22 yaşındaki mülteci Sofiia Karkadym’e evlerini açtı.

The Sun’a konuşan Lorna Garnett, Tony’nin kendisinden Sofiia Karkadym için vazgeçtiğini ve Sofiia’nın İngiltere’ye geldikten sonra sevgilisini “Gözüne kestirdiğini” söyledi.

Sofiia Karkadym

Evlerine geldikten sadece 10 gün sonra Tony ve Sofiia’nın evden ayrılma kararı aldıklarını belirten Lorna Garnett, 8 yıldır birlikte olduğu sevgilisinin kendisine “Hayatımın sonuna kadar onunla yaşamak istiyorum” dediğini ve evden ayrıldıklarını söyledi.

Sofiia ise konuya ilişkin açıklama yapmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir