Lokum Film’den yapay zekâlı Cumhurbaşkanı Erdoğan taklidi: ‘Halkımızı TikTok meydanlarına davet ediyorum’

Teknolojinin gelişmesi ile beraber son yılların en önemli konularından olan yapay zekâ çığır açmaya devam ediyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini ve mimiklerini başarılı bir şekilde taklit eden yapay zekâ sosyal medyanın gündemine oturdu.

featured

Dünya savaşlar ekonomik kriz doğa olayları gibi felaketlerden geçerken bu esnada ‘Yapay zekâ’ hızla gelişmeye devam ediyor.

Yapay zekânın hızlı gelişmesi ile birlikte kötü niyetli kişiler siyasetçi, bürokrat ve ünlü kişileri hedef alarak sesini, yüzünü ve hatta mimiklerini taklit ettirip insanları kandırabiliyor.

“Robotlar dünyayı ele geçirecek”: Ünlü yapay zeka uzmanından korkunç açıklama

Son olarak bir Türk firması olan Lokum film, yapay zekâ ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesini ve mimiklerini başarılı bir şekilde taklit ettirdi. Gerçeğinden hiç anlaşılmayacak bir biçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı taklit eden yapay zekâ, örümcek adam filmi ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yorum yaptırdı.

Video kısa süre içerisinde sosyal medyada ilgi görürken izleyenlerin ağzı açık kaldı. Bazı kullanıcılar artık teknolojinin ürküttüğünü belirtti.

İŞTE LOKUM FİLM’İN YAPAY ZEKÂ İLE HAZIRLADIĞI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KONUŞMASI…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir