Lisede şok kavga! 4 kız 1 kızı dövdü, etraftakiler film izler gibi seyretti

Liseli genç kızın, 4 kızdan dayak yediği anların videosu sosyal medyada şoke etkisi yarattı. Görüntülerde 1 genç kızın 4 kızdan dayak yediği görülürken, kavgayı izleyenlerin hiçbir şey yapmaması dikkat çekti.

featured

Nerede çekildiği bilinmeyen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Yağmur ve Selin adındaki iki kız, ‘’Yağmur benim tırnağım olamaz’’ sözü yüzünden karşı karşıya geldi.

Selin’in Yağmur için söylediği söz nedeniyle gerginlik yaşayan ikilinin konuşmasına Yağmur’un arkadaşları da dahil oldu.

KAVGAYI AYIRMAK YERİNE İZLEDİLER

Bir kız, Selin’in saçından çekerek yere düşürürken Yağmur ve 3 arkadaşı Selin’i evire çevire dövdü. Çevredeki erkek öğrenciler ise saç saça baş başa birbirine giren kızları ayırmak yerine kavgayı izlemeyi tercih etti.

Aralarından bir kişinin, ‘’Selin elendi.’’ sözü ise tepki çekti.

İşte liseli genç kızın arkadaşlarından dayak yediği video ile ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

cidden buna bir el atılması lazım artık. böyle amip beyinlilerin bu şekilde rahat davranmaması gerekiyor. bu zeka yoksunu akılsızlar geçen hafta da aşağıya atla diyerek başka arkadaşlarının hayatına son vermelerine sebep oldular. bunların eğitime nasıl bir katkısı olabilir. direkt eğitimden men edilirler umarım. ergenlik döneminde kıza yarattıkları travmaya bakın ya. içim gitti kıza.

geri çekilmeyi başaramayan aklı evvellerin çocukları bunlar, sperm ziyanı

yalnız herkes z kuşağına bok atmış ama dayak yiyen selin baya dayanıklı çıktı kızı 5 kişi dövdü zınk diye kalktı aralarından. zopalayan yağmur da ülkedeki meslek liselerinin vücut bulmuş hali. o çirkinlik, konuşmadaki iticilik, kavgaya 5 kişiyle gelme…

bu psikopat kız grupları erkeklerden daha tehlikeli yemin ederim. herhangi biriyle bir dertleri varsa bunu kavga yoluyla çözmekten hiç çekinmiyorlar. ve erkeklerden çok daha acımasız olabiliyorlar. z kuşağı mı dersiniz yeni nesil mi bilmem ama okullar bu tip gençlerle dolu maalesef ve düzeleceklerine dair bir umudum da yok kendi adıma.

erkek veya kız farketmez, it sürüsü gibi olunca zalimlik yapanlara acaip ayar oluyorum.

yağmur tırnağı olamayacağını kanıtlar nitelikte tavırlar sergilemiş. bu tiplerin topluma karışacak olması korkunç, inanılmaz bir medeniyetsizlik

nasıl el atacağız. uyuşturucu sabıkalı öğrenciler bile affedilirken, bunlar eğitimden nasıl men edilebilecekleri sanıyorsunuz ki.

köpeksiz sokaklar istiyoruz. evet. böyle it sürüleri görmeyi, bunlarla yaşamak zorunda olmayı, çoluğumun çocuğumun bunların arasında büyümesini istemiyorum. herkes itine piçine sahip çıksın.

4 kızın da okuldan atılması gerek.

selin elendi diyerek espri yaptığını sanan bir dingil var videoda. keşke sen elensen.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir