Lezbiyen Ebrar Karakurt, yeni manitası İrem Tuncer ile dudak dudağa görüntülendi

Lezbiyen voleybolcu Ebrar Karakurt, yakın zamanda oyuncu İrem Tuncer ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkili, önceki akşam Kuruçeşme'de bir mekanda sarmaş dolaş görüntülendi.

featured

Lezbiyen voleybolcu Ebrar Karakurt, oyuncu sevgilisi İrem Tuncer ile dudak dudağa yakalandı.

Ebrar Karakurt, Mayıs 2021’de İtalya Kadınlar Voleybol Ligi takımlarından Igor Gorgonzola Novara’ya transfer olmuş ve 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Uzun süredir İmge adındaki kız arkadaşı ile mutlu bir birliktelik yaşayan Ebrar Karakurt’un geçtiğimiz haftalarda sevgilisinden ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

İMGE’Yİ ÇABUK UNUTTU

Ebrar Karakurt’un eski sevgilisi İmge, TikTok fenomeni Devin ile yeni bir ilişkiye başladı. İmge’nın ardından Ebrar Karakurt’un da yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Özel hayatıyla sıkça konuşulan Karakurt, Baraj dizisinde canlandırdığı Fulya karakteriyle tanınan oyuncu İrem Tuncer ile aşk yaşamaya başladı. Oyuncu İrem Tuncer, sosyal medya hesabından Ebrar ile fotoğrafını “Aşık oluyorum” notuyla paylaşarak aşklarını ilan etti.

SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENDİLER

Yaşananların ardından ikili, önceki akşam Kuruçeşme’de bulunan bir mekanda görüntülendi. Canlı müzik eşliğinde eğlenen sevgililer, bir anda aşka geldi. Birbirlerine sarılarak dans eden ve şarkılar söyleyen iki sevgili, bir ara çevredekilere aldırış etmeden öpüşürken görüntülendi.

Lezbiyen maçolar birbirine girdi! İmge’nin yeni sevgilisi Devin, Ebrar Karakurt’u hedef aldı

Türk genç kızlarına ‘model’ olarak sunulan ağzı bozuk lezbiyen Ebrar Karakurt, küfürlerine devam ediyor

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir