Leyla ile Mecnun’un yeni Leyla’sı Deniz Işın oldu! Deniz Işın kimdir?

featured

TRT 1’deki hakları Exxen’e geçen ve çekimleri halihazırda devam eden Leyla ile Mecnun dizisinin yeni Leyla’sının kim olacağı açıklandı.

2014 yılında ekranlara veda eden Leyla ile Mecnun dizisinin, EXXEN platformu üzerinde yayınlanmak için tekrar çekimlerinin başladığı duyurulmuştu.

Dizinin 7 yıl aradan sonra geri dönmesiyle beraber Leyla karakterine kimin hayat vereceği de merak konusu olmuştu.

Önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak olan Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncuları, yönetmen Onur Ünlü ve senarist Burak Aksak’la birlikte toplantı yaptı.

Leyla’yı Deniz Işın canlandıracak

Dizinin yönetmenliğini yapacak Onur Ünlü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni Leyla’yı duyurdu. Oyuncu Deniz Işın ile fotoğrafını paylaşan Ünlü, ”Aa bak yeni Leyla!” notunu düştü.

Sefirin Kızı ve Masumiyet gibi televizyon dizileriyle tanınan 29 yaşındaki oyuncu Deniz Işın bu kez dijital platformla izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Deniz Işın kimdir?

Işın, 28 Mayıs 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Ege üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği’nde yüksek lisansını tamamladı ve İstanbul’a taşındı.

Bu süreçte Sahnetozu Tiyatrosu’nda 2 sene İzmir’de, bir sene de İstanbul’da eğitim aldı ve 2017’de ‘Lysistrata’ oyununda Lysistrata, 2018’de ‘You Can’t Take It With You’ oyununda Alice karakterini canlandırdı.

Deniz Işın, FOX’ta yayınlanan “Her Yerde Sen” dizisinde Merve karakterine hayat verdi. Daha sonra “İyi Günde Kötü Günde” dizisinde yer aldı, “Sefirin Kızı” projesinde Sahra karakterine hayat veren Deniz Işın, Murat Boz’un “Gece” isimli video klibinde de yer aldı.

“Masumiyet” dizisinde İrem karakterini canlandırdı. Oyuncu 1.69 boyundadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir