‘Lebaleb’ kongrelere devam! AK Parti İzmir Olağan Kongresi’nde koronavirüs önlemleri yine hiçe sayıldı

featured

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı AK Parti’nin İzmir İl Kongresi’nde, salgına rağmen yine kalabalık görüntüler oluştu, sosyal mesafe hiçe sayıldı.

AK Parti İzmir Bayraklı Kadın Kolları’nın sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraflarda da kadın üyelerin sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak tamamen dolu otobüsle kongreye gittiği görüldü.

Kadınlardan bazılarının maske takmadığı, bazılarının ise yüzünü tam kapatacak şekilde takmaması dikkat çekti.

Güvenlik önlemleri tamam, koronavirüs önlemleri yok

Karadeniz’deki AK Parti kongrelerinde gündeme gelen kalabalık manzaraların bir benzeri İzmir’de yaşandı. Bazı yolların tek şeride düşürülmesi nedeniyle, sabah saatlerinden itibaren birçok noktada trafiğin kilitlendiği İzmir’de, AK Parti İzmir Olağan Kongresi’nin yapılacağı Halkapınar Spor Salonu’nda ise yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Erken saatlerden itibaren salonun önünde toplanan AK Partililer, 3 ayrı polis noktasının bulunduğu turnikelerden geçip içeri girdi. Salonun dışında ve içinde üst düzey güvenlik önlemleri alınırken, pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyulmaması dikkati çekti. Binlerce yurttaşın, kalabalık gruplar halinde turnikelerden geçtiği görüldü. Salonun içinde de sosyal mesafeye uyulmazken, partililer şarkılar eşliğinde coşup sloganlar attı. Binlerce bayrakla süslenen salonda, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerine de yer verildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir