Las Vegas’ta defalarca bıçaklanan hırsızın görüntüleri infial yarattı

Las Vegas’ta bir mağazası sahibi, kendisini soymaya kalkan 2 hırsızdan birini defalarca bıçakladı. Hırsızın 17 yaşında olduğu ve arbede esnasında, ‘’Öldüm’’ dediği duyuldu.

ABD’nin Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas kentinde yaşanan hırsızlık olayı, infial yarattı. Yüzlerine kar maskeleri takan iki hırsız, mağazayı soyma girişiminde bulundu. Dükkân sahibi ise hırsızlara defalarca mekânı terk etmelerini söyledi.

Hırsızlardan biri ise tezgâhtan atlayarak dükkân sahibinin olduğu yere geçti. Elinde bıçak olan dükkân sahibi ise hırsızı arkasından yakalayarak defalarca bıçaklamaya başladı.

Dükkân sahibi Johnny Nguyen’in, soyguncunun “Öldüm” diye bağırıp yere düşmesinden önce kimliği belirsiz saldırganı en az yedi kez bıçakladığı öğrenildi.

İlk etapta çok korktuğunu söyleyen Nguyen, “İçeri girdiklerinde birinin önünde ateşli silah gibi bir çanta vardı. Düşünmek için fazla zamanım yoktu. Kasanın hemen yanından bıçağımı aldım. Hırsızlardan biri bahşiş kavanozuna doğru hamle yaptığında ben de kendimi savunmak için elimdeki bıçakla onu etkisiz hâle getirmeye çalıştım.’’ dedi.

Nguyen ‘’Lütfen ölmeme izin verme’ dediğini hatırlıyorum. Üzgün olduğunu söyledi. O sırada maskesini kendisi çıkardı. Benimle konuşmaya çalışırken polisle telefonda görüşmeye çalışıyordum. Sadece koştum ve polisin ve ambulansın zamanında buraya geleceğinden emin olmak istedim.” ifadelerini kullandı.

Nguyen, polisin kendisine soyguncunun 17 yaşında olduğunu söylediğini söyledi.

Öte yandan yaralanan hırsızın durumunun belirsizliğini koruduğu öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir