La Casa de Papel 5. sezon ne zaman başlayacak? La Casa de Papel dizisinin 5 sezonuna dair merak edilenler…

featured

Dizi severler tarafından La Case de Papel 5. sezon ne zaman? Sorusunun yanıtı merak edilerek sıklıkla araştırılır oldu. Tüm dünyada milyonlarca izleyici kitlesi bulunan dizi Netflix’te 4 sezon boyunca yayınlandı ve heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Şimdi ise yeni sezon için heyecanlı bekleyiş sürerken flaş iddialar da gelmeye devam ediyor. Peki Netflix La Case de Papel yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Dizide ne gibi değişiklikler olacak? İşte ayrıntılar…

5. sezon 2021 yılı içerisinde geliyor

Yapımcılardan ve Netflix’ten net ve resmi bir açıklama gelmese de Netflix Türkiye, 20 Eylül 2020’de Twitter hesabı üzerinden paylaştığı post ile yeni sezon için alarm vermişti. Soygun planlarının kilit adamı Mario Urbaneja fotoğrafını paylaşarak mizah yapan Netflix Türkiye, LCDP hayranlarını “Profesör 5.Sezondan bildiriyor” başlıklı fotoğraf ile 2020’den 2021’ye yeni sezonun sinyalini vererek heyecanlandırdı. Yeni sezonun yaz aylarında gelmesi bekleniyor. Açıklanan bir diğer bilgiye göre 5. sezon 10 bölümden oluşacak.

Dördüncü sezon ile final yapacağı söylentilerinin gerçeği yansıtmadığı anlaşıldı. Yeni sezonda Nairobi’nin anısının devam edeceği ve olayların intikam boyutuna taşınacağı da tahminler arasında. Bu kaybın yeni sezonda Profesör’ü de çileden çıkaracağı ve Profesör’ün faaliyetleri açısından çok aktif bir sezon olacağı düşünülüyor. İspanya Hükümeti için zor günler kapıda diyebiliriz.

İstanbul karakteri yer alacak mı?

La Casa De Papel’deki ekibin şehirlerden oluşan kod adı bulunuyor. Tokyo, Berlin, Denver, Helsinki, Moskova, Lizbon, Stockholm, Nairobi, Rio, Palermo, Oslo gibi şehir isimlerinin bulunduğu dizi ile ilgili son zamanlarda “İstanbul” karakterinin de geleceği iddia edildi. Ancak konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yeni sezon fragmanı ile bu soruların da yanıt bulması bekleniyor.

Yeni isimler katlacak

Geçen yıl Ağustos’ta 5. ve son sezonu onaylayan Netflix tweetiyle birlikte diziye iki yeni isim daha geleceği duyuruldu. Sense 8 dizisinden tanıdığımız Miguel Ángel Silvestre, La Casa de Papel’in 5. sezonunda olacağını Instagram’dan paylaştığı bir gönderiyle paylaşmıştı.

Diziye katılacak diğer bir kişi, Patrick Criado. 25 yaşındaki genç oyuncu, Below Zero (Sıfırın Altında), Family United (Sıkı Aile) gibi filmlerdeki rolüyle tanınıyor.

Yine geçen yıl Eylül ayında kadroya başka bir oyuncu daha eklendiği haberi gelmişti. Yeni sezonda oyuncu, yazar ve yönetmen José Manuel Seda da diziye katılanlar arasında. Ancak bu isimlerin hangi karakterleri canlandıracağı henüz bilinmiyor.

Berlin ve Nairobi severlere müjde!

İkinci sezonun son bölümünde ölünce Berlin sevenler büyük hayal kırıklığına uğramıştı. O sezondan beri flashback’lerle de olsa Berlin’i dizide sürekli olarak gördük. 5. sezon için de durum aynı şekilde olacak.

Berlin’in dizide yine olacağından emin olmamızın sebeplerinden biri, karakteri canlandıran Pedro Alonso’nun geçen yıl Temmuz’da paylaştığı bir Instagram gönderisi. Gönderide Alonso “…yakında yeniden ‘o’ olacağım. Onun adı ‘Berlin’ ve onu seviyorum. Yani bazen.” diyor.

4. sezonun sonunda ölen Nairobi karakterine dair en merak edilen şeylerden biri yeni sezonda Nairobi karakterinin dizide olup olmayacağıydı. Nairobi 5. sezonun 1. bölümündeki oyuncu listesinde yer alıyor. Bu da aynı Berlin gibi Nairobi’yi de ya flashback ya da tekrarlar şeklinde yeni sezonda da görüleceği anlamına geliyor.

İşte yeni sezon çekimlerinden birkaç kare:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir