KYK borçları üzerinden sivil itaatsizlik çağrısında bulunan Kılıçdaroğlu’nun hayal dünyası: ‘Bir sene içinde iktidara geliyoruz’

KYK borçları üzerinden siyaset yapmaya kalkan CHP lideri Kılıçdaroğlu, gençlere sivil itaatsizlik çağrısında bulundu. Yeni mezun olan gençlerin devletten aldıkları faizli kredi borçlarını ödememelerini isteyen Kılıçdaroğlu, girdiği her seçimi kaybettiğini unutarak, ‘’Bir sene içerisinde iktidara geliyoruz.’’ dedi.

featured

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni mezun olan gençlerden, devletten aldıkları faizli kredi borçlarını ödememelerini istedi.

GENÇLERE SİVİL İTAATSİZLİK ÇAĞRISI

Devletten aldığı KYK öğrenim kredisi borcunun faizinden şikâyet eden yeni mezun bir Twitter kullanıcısının paylaşımını alıntılayan Kılıçdaroğlu, gençlere faizli borçlarını ödememelerini söyleyerek, sivil itaatsizlik çağrısında bulundu.

KILIÇDAROĞLU’NUN HAYAL DÜNYASI: “BİR SENE İÇİNDE İKTİDARA GELİYORUZ”

Kasetle geldiği CHP Genel Başkanlığında girdiği her seçimden hezimetle ayrılmayı başaran Kılıçdaroğlu, bir yıl içerisinde iktidara geleceklerini ve gençlerden sadece anaparayı iş sahibi olduklarında isteyeceklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu paylaşımında “Gençlere sesleniyorum: Faizli KYK borçlarını ödemeyin! Bir sene içinde iktidara geliyoruz; sözünü verdiğim gibi, sizden sadece anapara talep edilecek, o da iş bulduğunuzda.” ifadelerine yer verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir