Kuzeni ile evlilik kararı alan adamın içinden çıkılmaz durumu! Ne yapacağını bilemedi…

Kuzeni ile evlenme kararı alan bir adamın sosyal medyada yaptığı paylaşım gündem oldu. Yıllar sonra gördüğü kuzenine aşık olan adam, ailelere bu durumu nasıl açıklayacakları konusunda yardım istedi.

featured

Sosyal medyada yapılan bir paylaşım ortalığı kasıp kavurdu. Bir kullanıcı, işi nedeniyle yıllardır görmediği dayısının evine gitti. 1 hafta dayısında kaldı, kuzeniyle birlikte vakit geçirdi.

İçten içe aşık olduğunu anlayınca, kuzenine açıldı. Duygularının karşılıklı olduğunu fark edince çift ilişkiye başladı.

Aradan geçen zamanın ardından evlilik kararı alan gençler, ailelere açılma konusunda tedirginlik yaşadı.

Konuyu sosyal medyadan paylaşan adam, ailelere açılma konusunda yardım istedi.

Gelinin kuzenlerle şov yaptığı ‘aşiret düğünü’ sosyal medyayı salladı!

İşte kuzeni ile evlenme kararı alan adamın yaptığı paylaşım:

bazen hayatınız kadını başucunuzdadır da görmezsiniz. gelecek cevapları bildiğimden belirteyim; kuzenimle kardeş gibi büyümedik. bayram bayrama ziyaretlerde görüşürdük sadece. küçüklüğümde benim için bayram günü arkadaşlık edecek, günü oyunlarla geçireceğim bir kız kuzenden ibaretti. türlü oyunlar oynardık, nereden bilecektim ki hayatımın kadını olacağını ?

başka şehre taşındığımız için kendisini yaklaşık 10 yıldır görmedim. bir iş mülakatı için 1 hafta bulunduğu şehre gidecektim, annem laf arasında dayıma bunu söylediğinde dayım ısrarla pansiyona boşa para vermememi, kendilerinde misafir olmamı istemişti.

onlara gittiğimde onu görür görmez içimde bir şeyler kıpırdamıştı, çok güzelleşmişti. etrafımdaki hiçbir kıza benzemiyordu. kibar, iyi huylu tavrından hiçbir şey kaybetmemişti. gittiğim ilk gün odaya geçip geçmişimizden, oynadığımız oyunlardan, görüşmediğimiz süreden beri neler yaptığımızdan, eski sevgililerimize kadar uzun bir sohbet yaptık.

sabahladık. ağladı, anlattı, teselli ettim, kafasını omzuma koyup masum bir kedi gibi uyudu. daha ilk geceden kalbimdeki yerini almıştı. kendi kendime “benim hayatımın kadını” bu dedim. dünyadaki hiçbir kadın, omzuma kafasını yaslayan bu meleğin yerini alamazdı.

1 hafta süre boyunca gezdik, eğlendik. gideceğim gün aşkımı ilan ettim, aşkım karşılıklıydı. zaman kaybetmeden birlikte yuva kurmak istediğimi, onsuz bir hayat düşünemeyeceğimi söyledim. o da aynı duygularla karşılık verdi.

bir süre bu ilişkiyi gizleme kararı aldık. şehrime geri döndüm. 3 ay sonra mülakatım olumlu sonuçlandı. şehre gidip ev tuttum, artık bir işim de vardı. uzun bir süre daha ilişkimizi dışarıda yaşadık, birbirimizi çok daha iyi tanıdık. artık evlenip bir aile kurmak istiyoruz.

sorunumuz; aileleri nasıl ikna edeceğimiz. toplumun ne dediği umrumuzda değil. fakat ailelerimizin böyle bir ilişkiye nasıl bakacağını kestiremiyoruz. zira şekilde ailede büyüdük. kalbimizi söküp birbirimize olan sevgimizi onlara gösteremeyiz.

belki çok kızacaklar, engel olacaklar; belki anlayışla karşılayacaklar. ama sonunda kabul edecekler. şu bir gerçek ki; aşkın olduğu yerde aşılamayacak hiçbir engel yoktur..

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir