Şafak Sezer’in efsane filmi Kutsal Damacana 4 gişede rekora gidiyor

Usta komedyen Şafak Sezer’in Kutsal Damacana 4 filminin gişesi belli oldu. Üç gün içerisinde iyi bir izlenme eden Kutsal Damacana 4 filminin izlenme rakamları, sinemaseverlerinin ilgisini çekti.

featured

Sinemanın bir süredir hareketsiz kalmasına neden olan koronavirüs pandemisinin etkilerinin hafiflemesiyle birlikte sinemaya olan ilgi de artmaya başladı. Koronavirüsün etkilerinin bariz bir şekilde hissedildiği günlerde çekilen filmler son iki yıldır beyazperdeyi süslerken; aynı zamanda yeni filmler de çekilmeye başlandı. Merak ile takip edilen vizyondaki filmler arasına Kutsal Damacana 4 filmi de geçtiğimiz günlerde eklendi.

Benzer Haberler
kutsal-damacana-4-ne-zaman
Kutsal Damacana 4’ten beklenen fragman geldi! Şafak Sezer formunun zirvesinde…
Fotoram.io (41)
Şafak Sezer’den Elon Musk’a tarihi ayar: “Sana mı soracağız…”
ersoy
Benzemez Kimse Bize’ye damga vuran anlar! Şafak Sezer, Bülent Ersoy’a alkol testi yaptı…

Ünlü oyuncu Şafak Sezer’in başrolünde yer aldığı Kutsal Damacana serisini devamı niteliğinde çekilen Kutsal Damacana 4 filmi, seyirci karşısına çıkmaya başladı. ‘Gülme garantili’ olarak lanse edilen Kutsal Damacana 4 filminin ilk üç günlük gişesi geçtiğimiz gün açıklandı. Filme ilgi yoğunken, Kutsal Damacana 4 filminin konusu ve oyuncu kadrosu da dikkat çekti.

KUTSAL DAMACANA 4 REKOR AÇILIŞA İMZA ATTI

Pandeminin değiştirdiği film izleme alışkanlığı nedeniyle sinemalara olan ilgi azalmış, hatta pek çok isim sinema yerine dijital yayın platformlarına iş yapmaya başlamıştı. Buna rağmen gişe riski alan Kutsal Damacana 4 filmi, rekor bir açılışa imza atmayı başardı.

Son dönemlerin en iyi açılışını yapan komedi filmi unvanını ilk üç günkü rakamları ile toplayan Kutsal Damacana 4 filmi, tam 211 bin 50 kişi tarafından izlendi. Pandemi sonrası rakamlar göz önüne alındığında en iyi alış yapan komedi filmi olduğu söylenen Kutsal Damacana 4 filmine ilgi devam ediyor.

FİLMİN KONUSU VE OYUNCULARI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan yönetmenliğini Kamil Çetin’in; senaristliğini Kamuran Süner’in üstlendiği Kutsal Damacana 4 filminin yapımcısı Polat Yağcı oldu. Serinin baş kahramanı olan Fikret’in yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan’a kadar yükselmesinden sonrasını konu alan Kutsal Damacana 4 filmi hem korku hem komedi sahneleriyle çok beğenildi.

Fikret’in yurda kesin dönüş yapmasından sonra başına gelen olayları anlatan Kutsal Damacana 4 filminde Şafak Sezer’in yanı sıra Ersin Korkut, Müjde Uzman, Nilgün Belgün, Erhan Yazıcıoğlu, Onur Büyüktopçu, Ruhi Sarı, Buket Dereoğlu, Deniz Oral ve Yıldırım Memişoğlu gibi isimler de yer alıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir