Kusursuz Kiracı’da Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ekranların en yakışan çifti oldu!

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kusursuz Kiracı dizisi hem ilginç hikayesi hem de başrolde iyi bir uyum sergileyen Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün performansları ile çok beğenildi.

featured

Kusursuz Kiracı dizisinin reytingleri ortalamanın altında gerçekleşiyor ve bu durum birçok izleyicinin canını sıkıyor. Rekabetin bu kadar sert olduğu bir ortamda dizilerin devam edebilmesi için en azından ortalama oranlar elde etmesi şart. Fox TV’nin de Kusursuz Kiracı dizisiyle iyi bir çıkış yapmasına rağmen henüz yeterli reytingleri alamadığını söylemek gerekiyor.

Dizide Mona ve Yakup karakterlerini canlandıran Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ikilisinin iyi bir işbirliği içinde olması, birbirlerine yakıştırılmaları ve enerjilerinin yüksek olması dizi adına önemli bir şans.

İki genç oyuncu da rollerini başarıyla canlandırırken, sosyal medyada da büyük etkileşimler elde etmeyi başarıyor.

Her bölümde karakterlerin farklı sırlarına ve hikayelerine şahit olduğumuz dizideki gizemli ortam, merak unsurunu öne çıkartıyor ve bu durum da sonraki bölümlere olan ilginin yüksek olmasını sağlıyor.

Kusursuz Kiracı dizisinin gizemli hikayesinin yanı sıra Mona ve Yakup karakterlerinin farklı bir dizi çifti olarak algılandığını, sosyal medyada hayranlardan destek gördüğünü de söylemek gerekiyor.

MonYak etiketi ile dizi hayranları bu iki karakterin hikayedeki durumlarını sorgularken, aralarındaki romantizm unsurlarının artması ise bu ilgili daha da artıracak gibi gözüküyor.

Alışılmışın dışında bir dizide, klişe denilen bir çiftten daha fazlası olan Mona ve Yakup’a sosyal medyada verilen destek de dikkatlerden kaçmıyor.

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve yazar Nermin Yıldırım’a ait “Ev” romanındaki “Evi Yak” öyküsünden hareketle kaleme alınan “Kusursuz Kiracı” dizisi Salı rekabetinde ayakta kalabilecek mi?

Dizinin 20 Eylül Salı akşamı yayınlanacak olan dördüncü bölümünün sonuçları büyük önem taşıyor. Özellikle de Üç Kız Kardeş’ten sonra Ben Bu Cihana Sığmazam ile Baba dizisi de sezona başlıyor. Böylelikle 4 önemli dizinin büyük reyting yarışına şahitlik edeceksiniz.

Kusursuz Kiracı dizisinde erken final kaygısı! Tam da aşk bacayı sarmıştı…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir