Kusursuz Kiracı neden final yapıyor! İşte son bölüm detayları…

Fox TV'de Salı akşamları yayınlanan Kusursuz Kiracı dizisinin ömrü fazla sürmedi. Kusursuz Kiracı bu akşam 6. bölümüyle final yapıyor. Kusursuz Kiracı dizisinin başrollerinde Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz var.

featured

Yayınlandığı ilk günden beri farklı konusuyla ve güçlü kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Kusursuz Kiracı’nın ekran macerası kısa sürdü. Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz’in başrollerini paylaştığı dizi 6. bölümüyle ekrana veda edecek. Peki, Kusursuz Kiracı final bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar…

KUSURSUZ KİRACI FİNAL Mİ YAPIYOR?

Kusursuz Kiracı dizisi izleyicisinin gönlünde bir yara olarak kalacak. Dizinin hayranları da hikayenin geleceğini çok merak etmelerine rağmen, yeterli reytingler olmadığı için 4 Ekim Salı akşamı son kez ekran başına geçecek.

KUSURSUZ KİRACI FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Mona, peşine düştüğü cinayet aletiyle birlikte çöpe atılmış olan saç boyasını Pelin’in elinde görünce, bütün şüpheleri Pelin’de yoğunlaşır. Ancak kısa süre içinde işin göründüğünden çok daha karmaşık olduğu ortaya çıkacaktır.

Yakup’un ilanı aşkından sonra Necati artık onu kızının yanında görmek istememektedir. Oysa Yakup-Mona aşkında önemli gelişmeler yaşanmakta. Mona babasının kalbinde açtığı yarayı yıllar sonra ilk kez Yakup’la sağaltmaktadır.

Öte yandan Mona ve Leyla geçmiş acıların pençesinde yaralarını sağaltmaya çalışırken yolları yıllar sonra ilk kez içinde büyüdükleri yetimhaneye düşer. Bu duygu yüklü ziyaret her ikisini de farklı şekillerde etkileyecektir.

Kusursuz Kiracı’da Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ekranların en yakışan çifti oldu!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir