Kusursuz Kiracı’nın Mona’sı Dilan Çiçek Deniz siyah minisiyle sosyal medyayı salladı!

Kusursuz Kiracı dizisinin güzel oyuncusu Dilan Çiçek Deniz güzelliğiyle sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Sevilen oyuncunun mini elbiseli pozuna beğeniler sel oldu...

featured

Alev Alev, Çukur, Yarım Kalan Aşklar gibi çeşitli projelerde rol alan son olarak da Fox Tv’deki Kusursuz Kiracı dizisi ile karşımıza çıkan Dilan Çiçek Deniz sosyal medyadaki pozları ile magazin gündeminde adından sıkça bahsettiriyor.

Fox Tv’nin yeni dizisi Kusursuz Kiracı da Mona karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Çok konuşulan pozları ile dillerden düşmeyen Deniz güzelliğiyle de dikkat çekmeyi başarıyor. Kusursuz Kiracı’nın Mona’sı Dilan Çiçek Deniz’ın siyah mini elbiseli paylaşımına beğeni yağdı. İşte o çok konuşulan pozu:

DİLAN DENİZ ÇİÇEK KİMDİR?

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Dilan Deniz Çiçek, 28 Şubat 1995 tarihinde Sivas’ta dünyaya geldi. Aslen Sivaslı olan Dilan Deniz Çiçek’in abasının adı Orhan Deniz, annesinin adı Hale Temizyürek’tir. Çiçek’in annesi ve babası öğretmendir.

Oyunculuk eğitimine lisedeyken üç sene boyunca aldığı tiyatro eğitimi ile başlayan Dilan Deniz Çiçek, 17 yaşındayken Liseler Arası Tiyatro Yarışması’na katılıp bu yarışmadan ödül almıştır.

2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan ve ikinci olan Dilan Deniz Çiçek daha önce modellik de yapmıştır. Ayrıca Dilan Deniz Çiçek’in 2015 yılında Miami’de düzenlenen Kâinat Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil ettiği de biliniyor.

Dilan Deniz Çiçek, bir süredir İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile birlikte.

Kusursuz Kiracı neden final yapıyor! İşte son bölüm detayları…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir