İkinci künde vakası! Aksaray’da kafede çıkan kavgada karşısındakini böyle yere serdi

Geçtiğimiz günlerde Aydın’ın Kuşadası ilçesinde trafikte tartıştığı kişiyi künde ile komalık eden güreşçinin ardından benzer bir olay Aksaray’da yaşandı. Kafeteryada oturan iki grup aniden kavga etmeye başladı. Kavgada bir kişi, kavga ettiği şahsı kündeyle yere yığdı…

featured

Aksaray’da bir kafeteryada oturan iki grup alacak verecek meselesi yüzünden birbirine girdi. Güreşir gibi kavga eden taraflar, bir süre sonra ayrılıp hiçbir şey olmamış gibi kafeteryadan çıkarak kayıplara karışırken, kavga anları ise kameraya yansıdı.

Fatih Aksaray’da geçtiğimiz günlerde saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda, bir kafede oturan iki grup alacak verecek meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, gruptan bir şahıs, karşısındaki gence tokat atınca taraflar birbirine girdi.

Kuşadası’nda trafikte tartıştığı kişiye künde atarak bayıltan güreşçi hakkında tartışmalı karar

TARAFLAR BİRBİRİNDEN ŞİKÂYETÇİ OLMADI

Karşısında bulunan şahsın tokat attığı genç, güreşir gibi karşısındakini künde hareketi ile arkaya doğru attı. Bu sırada masada oturan arkadaşları araya girmek isteyince ortalık karıştı. Birkaç dakika süren kavganın ardından ayrılan taraflar, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi çantalarını alarak kafeden ayrıldı. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir