Netflix duyurdu: Popüler Türk dizisi Kulüp’ün ikinci kısmı yayınlandı…

5 Kasım tarihinde Netflix üzerinden yayına giren popüler Türk dizisi Kulüp'ün ikinci kısmı kısa süre önce yayınlandı.

featured

Dijital dönüşümün lokomotifi konumunda bulunan internetin bizlere en büyük hediyelerinden biri de video akış hizmetleri diyebiliriz. Aylık belirli bir abonelik ücreti karşılığında binlerce yapıma erişmemize imkan sağlayan bu platformlar, dizi ve film gibi yapımlar açısından boy gösterdiği ülkelerle iş birliği yapmayı da ihmal etmiyor.

Bu hizmetlerden biri konumundaki Netflix, kısa süre önce 5 Kasım 2021 tarihinde abonelerinin beğenisine sunduğu popüler Türk dizisi Kulüp’ün ikinci kısmını yayınladı.

NETFLİX, KULÜP’ÜN İKİNCİ KISMINI YAYINLADI

Yönetmen koltuğunda Seren Yüce ve Zeynep Günay Tan ikilisinin oturduğu, başrollerinde ise Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış ve Metin Akdülger gibi başarılı isimlerin bulunduğu Kulüp, ikinci kısmıyla Netflix üzerinden izleyicilerin karşısına çıktı.

Bu bağlamda 4 bölüm yayına girdi ve dizinin toplamdaki bölüm sayısı da 10’a ulaştı. An itibariyle Kulüp dizisini ikinci bölümü izleyebilirsiniz.

Kulüp, sadece ülkemizde değil, tüm dünyada büyük başarılara imza attı. Küresel pazarlarda The Club ismi ile izleyicilerin karşısına çıkan yapım, henüz ilk haftasında Netflix Türkiye’nin Top 10 listesi’nde Squid Game’i saf dışı bırakarak birinci sıraya yerleşti.

Bunun yanı sıra Netflix Global Top 10 listesinde 8 ila 14 Kasım tarihleri arasında dünya genelinde 7.86 milyon saat izlenmeyi başardı. Son olarak Kulüp’ün Netflix tarihindeki altıncı Türk yapımı dizi olduğunu belirtelim.

DİZİNİN KONUSU NE?

1950’li yılların İstanbul’unda geçen dönem dizisi, toplu aftan yararlanarak cezaevinden çıkan ve yıllar önce güvendiği bir aileye evladını emanet eden Matilda’nın, yıllar sonra kızıyla yeniden bir araya gelme macerasını drama tadında işliyor. Aynı zamanda eski İstanbul temasını nostalji tadında izleyicilere aktarıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir