Kübra Akman fırtına gibi esti! Filenin Sultanları Sırbistan’ı 3-1 mağlup etti

2023 FIVB Kadınlar Milletler Ligi devam ederken Filenin Sultanları, son Milletler Ligi şampiyonu Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Türkiye adına Kübra Akman adeta fırtına gibi esti.

featured

2023 FIVB Kadınlar Milletler Ligi’nde beşinci gün karşılaşmaları dün devam ederken Filenin Sultanları son VNL şampiyonu İtalya’ya karşı 3-1’lik galibiyet aldı. Kübra Akman ise karşılaşmada müthiş bir performans sergiledi.

KÜBRA AKMAN FIRTINASI ESTİ

Karşılaşmanın setleri 25-19, 26-24 ve 25-19 sonuçlandı. Öte yandan Antalya’da oynanan Türkiye – İtalya maçını 10978 kişi salondan takip etti.

Dünkü galibiyetin kilit ismi Kübra Akman oldu. Maçta 5 blok yapan Kübra, 1 ace ve toplamda 9 sayı kaydetti. Özellikle İlk setin kazanılmasında büyük rol oynadı. Takımda Zehra 4 blok toplamda 8 sayı ile katkı sağladı. Takım olarak ise toplamda 13 blok yaptık. Sultanların en skorer ismi ise 22 sayı ile Melissa Vargas oldu.

KÜBRA AKMAN: BU FORMAYI GİYMEK HERKESİN HAYALİ

Maç sonu konuşan Kübra Akman, “Gerçekten çok mutluyuz inanılmaz bir atmosfer var. Galibiyetimizi televizyon başındaki ve buradaki seyirciye armağan ediyorum. Bu formayı giymek herkesin hayali. İyi taşıyabiliyorsak ne mutlu.” ifadelerini kullandı.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir