Kraliçe Elizabeth’in ölümünü bilen astrolog Kassandra’dan şok Merkür Retrosu tahmini: ‘Çok can kayıpları olacak’

Son yazısında İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in öleceğini bilen ünlülerin astroloğu Kassandra, çok dikkatli olunması gereken bir döneme girildiğini iddia etti. Bugün itibarıyla başlayan Merkür Retrosu'na dikkat çeken ünlü astrolog, "Sistemler çökebilir, mailleriniz mesajlarınız yanlış kişiye gidebilir ve banka hesaplarınızda problemler yaşanabilir" dedi.

featured

Merkür Retrosu bugünden itibaren başladı. Tahmin ve yorumlarıyla dikkat çeken ünlülerin astroloğu Kassandra, bu dönemde çok dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Kullanılan kelimelerin ve üslubun çok önemli olduğunu söyleyen Kassandra, “Evlilik hayalleri kuranların hatta tarih bile almış kişilerin nikah öncesi arası açılabilir. Ayrılmalar retronun etkisiyle gerçekleşebilir. Bu dönemde en iyisi yazmayı düşündüğünüz şeyleri kağıda dökmektir” diye konuştu.

Retronun etkisiyle birçok sıkıntının yaşanacağı konusunda uyarılar yapan Kassandra, “İletişimde aksaklıklar, karşılıklı yanlış anlaşılmalar, hatalı ifadelerin artış göstereceğini belirten Kassandra, “Sistemler çökebilir, teknolojik aksaklıklar yaşanabilir. Mailleriniz, mesajlarınız geç gidebilir, yanlış kişiye gidebilir, banka transferlerinizde problemler yaşanabilir” tahminlerinde bulundu.

“Çok can kaybı görüyorum” diyen ünlü astrolog, “İnsanların ağzını açık bırakacak kazalar yaşanacak. Çok can kaybı görüyorum. Bu dünyanın birçok medyasında haber olacak türden kazalar” dedi. Elektrik ve doğal gaza yapılan zamların insanları zor durumda bırakacağını açıklayan Kassandra, “Faturalar insanların ocağına adeta incir ağacı dikecek.

Faturalarını ödeyebilmek için insanların alyanslarını bile satacak. Bu da geçici çözüm. Belediyelerin kapısı borçlarını ödetmek isteyenlerin akınına uğrayacak. İstihareye yattığımda insanların battaniyelere sarılarak ısınmaya çalıştığını, yemeklerini piknik tüpüyle pişirdiğini gördüm. Türk insanını bu kış çok zor günler bekliyor” diye konuştu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir