Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’ın yeni dizisi Kraliçe başlıyor

Dün akşam tanıtımı yayınlanan yeni Kanal D dizisi Kraliçe, gündeme bomba gibi düştü. Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’ın başrollerini paylaştığı Kraliçe uyarlama mı, oyuncu kadrosunda kimler var?

Yayınlanan ilk tanıtımıyla herkesin beğenisini kazanan Kraliçe dizisine dair bildiklerimizi sizin için derledik. Peki Kraliçe dizisi ne zaman yayınlanacak? Kraliçe dizisi uyarlama mı, oyuncu kadrosunda kimler var?

 

Yapımını Mednova’nın üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi Kraliçe; babalarının ölümünün ardından birbirinden farklı hayatlar yaşayan 3 kardeşin yeniden birleşmesini konu alıyor.

 

KRALİÇE DİZİSİ UYARLAMA MI?

Fragmanıyla ilgi çeken dizi ile ilgili merak edilen ilk hususlardan biri senaryosu oldu. Kraliçe dizisi, Amerika Birleşik Devletleri’nde yayınlanan ve kısa sürede popüler hale gelen Queen Sugar’dan uyarlama. Dizinin orijinaline ne kadar bağlı kalacağı şu an pek bilinmiyor.

KRALİÇE DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kraliçe dizisinin yapımcılığını Mednova’ya ait. Merakla beklenen dizide babalarının ölümünün ardından birbirinden farklı hayatlar yaşayan 3 kardeşin yeniden birleşmesini anlatılıyor. Kraliçe’nin uyarlandığı Queen Sugar’ın konusu şu şekilde:

Nova, Charley ve Ralph ismindeki kardeşler birbirinden taban taba zıt hayatlar yaşamaktadır. Hapisten yeni çıkan Ralph, küçük oğluyla birlikte sıfırdan bir hayat kurmaya çalışmaktadır. Nova ünlü bir gazetecidir. Charley, ünlü bir basketbolcuyla evlidir ve kardeşlerine nazaran daha lüks bir hayat yaşamaktadır.

Bu üç kardeş, babalarının hayatını kaybetmesinin ardından bir araya gelmek durumunda kalır. Babalarının ölümünden sonra, aile işleri olan şekerkamışı tarlası ise artık ortada kalmıştır. Nova, Charley ve Ralph, babalarından kalan bu tarlayı işletirken önemli bazı mücadeleler vermek zorunda kalacaklardır.

kraliçe konusu

 

İlk bölümü heyecanla beklenen dizinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’ın uyumu dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Oyuncu Kadrosu

· Gökhan Alkan (Ateş Akça)

· Burcu Özberk (Deniz Akça)

· Selin Işık (İpek)

· Selin Şekerci (Zeynep)

· Özgün Karaman (Ali)

· Cihat Tamer (Galip Gencer)

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir