KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı! KPSS 2021/1 atamaları ne zaman?

featured

Binlerce memur adayının merakla beklediği KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı. Belirlenen tarihler arasında kamuda memur olarak atanmayı bekleyen adayların tercihlerini gerçekleştirdiği KPSS tercih sonuçları ÖSYM’den gelen son dakika haberiyle erişime açılmış oldu.

ÖSYM AİS ekranı üzerinden ilan edilen sonuçlar için adaylar T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sorgulama yapmaya başladı. İşte KPSS 2020/1 tercih yerleştirme sonuçları sorgulama ekranı ve tüm detaylar…

KPSS tercih sonuçları açıklandı

ÖSYM’den yapılan açıklama şu şekilde:

01-08 Temmuz 2021 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2021/1 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 14 Temmuz 2021 tarihinde ÖSYM’nin sonuç.osym.gov.tr adresinden T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS 2021/1 atamaları ne zaman?

KPSS-2021/1 kılavuzunda yer alan bilgiye göre, ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadro ve pozisyonlara kamu kurum ve kuruluşlarınca doğrudan atanacak.

Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildikleri kurum veya kuruluşa teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacak. Atamaların yapılacağı tarih ise henüz netleşmedi.

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek’te sunulmuştur.

KPSS TERCİH SONUÇLARINA İLİŞKİN DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir