KPSS soru ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanır? 2022 KPSS soru kitapçığı yayınlandı mı?

KPSS soru kitapçığı ile soru ve cevap anahtarı, 31 Temmuz Pazar günü sınava giren adaylar tarafından merak ediliyor. Kamuda memur olarak çalışmak isteyenlerin girdiği KPSS sınav soru ve cevap anahtarı, sınavın ardından kısa süre sonra erişime açılıyor. Adaylar da işaretledikleri doğru ve yanlış cevaplarını kontrol ederek, ortalama olarak alacakları puanı hesaplıyor. Peki KPSS soru ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanır? 2022 KPSS soru kitapçığı yayınlandı mı? İşte detaylar…

featured

Binlerce memur adayının girdiği KPSS 2022 soru ve cevap anahtarı sınav sonrası adaylar tarafından araştırılıyor. ÖSYM, 2022 KPSS sınavının kitapçığını sınavdan hemen kısa süre sonra resmî internet sayfasından paylaşıyor. Sınava giren adaylar 2022 KPSS soruları ve cevap anahtarı kitapçıklarının bugün erişime açılıp açılmayacağını sorguluyor.

KPSS SINAV SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANIR?

KPSS soru ve cevaplarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı. Ancak genellikle KPSS soru ve cevap anahtarı sınav günü veya sonraki gün erişime açılıyor. Adaylar Soru Kitapçıkları ve Cevap anahtarları ÖSYM’nin internet sitesinden ulaşabilecekler.

KPSS 2022 SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM sınav takvimine göre 2022 KPSS sınav sonuçları 2 Eylül 2022 tarihinde açıklanacak. Adaylar KPSS sonuçlarına ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr resmi internet sitesi adresinden ve mobil uygulama üzerinden erişebilecekler. KPSS sınav sonuçları adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevaplarla belirlenecek ve sınav sonuç belgesi basılmayacak.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir