2022 KPSS Ortaöğretim soru ve cevap anahtarı açıklandı mı? KPSS Ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS Ortaöğretim sınavı bugün başladı. Ortalama 1 milyon kişi sınava girdi. KPSS soru ve cevapları merak konusu oldu. Bu nedenle "KPSS soruları açıklandı mı? 2022 KPSS Ortaöğretim soru ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?" soruları araştırılmaya başlanıldı. İşte merak edilen soruların yanıtları...

featured

2 yıl aranın ardından bugün ortaöğretim mezunları KPSS sınavına giriyor. Yüz binler sınavda ter dökecek ve oturum sonrası KPSS soruları gündem olacak. ÖSYM’nin resmi sitesi sık sık kontrol edilecek. Peki, KPSS Ortaöğretim soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak?

2022 KPSS SORULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM Başkanlığı, 06 Kasım 2022 tarihinde uygulanan KPSS Ortaöğretim Sınavına ait (2022-KPSS Ortaöğretim) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı’nın %10’unun erişime açıldığını duyurdu.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 06 Kasım 2022 tarihinde saat 13.20’den itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ulaşabilecektir. Temel Soru Kitapçığı görüntüleme süreci, 16 Kasım 2022 tarihinde 23.59’da sonlanacaktır.

2022-KPSS Ortaöğretim Sınavı Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı %10

KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM’nin 2022 sınav takvimine göre KPSS ortaöğretim sınav sonuçları 1 Aralık Perşembe günü açıklanacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir