KPSS Ortaöğretim sınavında Kraliçe II. Elizabeth sorusu sosyal medyada gündem oldu

2022 KPSS Ortaöğretim sınavı bugün gerçekleştirildi. Sınavın bitmesiyle beraber sınav soruları tartışılmaya başlandı. Binlerce kişi "KPSS Ortaöğretim sınavı zor muydu, kolay mıydı?" diye sormaya başladı.

featured

KPSS Ortaöğretim 2 yılın ardından gerçekleşti. Adaylara 120 soru yöneltildi. Sınav sona erdi ve KPSS Ortaöğretim sınav yorumları araştırılmaya başlandı. Öte yandan “KPSS Ortaöğretim sınavı zor muydu, kolay mıydı?” soruları sıkça geliyor.

KPSS ORTAÖĞRETİM YORUMLARI

2022 KPSS ortaöğretim sınavı 12.30’da sona erdi. Sınavın ardından yorumlar da gelmeye başladı. Bazıları sınavın kolay olduğunu bazıları da zor olduğunu belirtti.

KPSS ortaöğretim sınavında sorulardan biri II. Elizabeth ile ilgiliydi. Sosyal medyada gündem olan soru ile ilgili yapılan yorumlar şu şekilde:

– Prens Charles soruldu okurken güldüm.

– Teşekkürler Elizabeth nur içinde yat inşallah, işime yaradın.

– Prens Charles sonunda bir işe yaradın be!

– ikinci Elizabeth’in oğullarını ne yapayım ben ya!

2. ELİZABETH YERİNE KİM GELDİ?

II. Dünya Savaşı sırasında orduda görev almaya başladı. 1947’de Philip Mountbatten ile evlendi ve Charles, Anne, Andrew ve Edward adlarını verdikleri dört çocukları oldu. 8 Eylül 2022’de Balmoral Kalesi’nde 96 yaşında hayatını kaybetti ve yerine en büyük oğlu III. Charles geçti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir