KPSS Ortaöğretim sınavına mercimek, buğday, çavdar sorusu damga vurdu! Merak edilen sorunun cevabı ne?

KPSSS Ortaöğretim sınavının bitmesiyle birlikte sınavda akıllara takılan sorular araştırılmaya başlandı. O sorulardan biri de Türkçe'de mercimek, buğday, çavdar sorusu oldu.

featured

2022 KPSS ortaöğretim sınavı 6 Kasım Pazar bugün itibari ile gerçekleşti. Saat 10.15’te sınava giren milyonlarca aday 12.25 saatinde sınavdan çıktı.

Milyonlarca kişi hayallerindeki meslek için KPSS ortaöğretim sınavına katılım sağlarken sınav çıkışında soruların yanıtları merak edilmeye başlandı. Peki KPSS ortaöğretim buğday, çavdar unu ve yeşil mercimek sorusu cevabı nedir?

KPSS ortaöğretim sınavında sorular arasında mercimek, buğday çavdar ile ilgili soru yer aldı. Sosyal medyada gündem olan soru ile ilgili yapılan yorumlar şu şekilde:

Türkçe sınavında yer alan “Buğday, çavdar unu ve yeşil mercimek sorusu” sınavdan adayların çıkmaya başlamasının ardından en çok konuşulan sorular arasında yer aldı. Durum bu şekilde olunca da cevabı merak edilen soru hakkında gelen yorumlar da gündem oldu. Adaylar sınavın ardından soruyu merak etse de henüz cevabı açıklanmadı.

ÖSYM tarafından yayımlanacak olan cevap anahtarının ardından sınavın sonucunu sizler ile paylaşacağız.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir