KPSS Ortaöğretim 25 yıllık bisiklet kullanan Ali ve abisinin yaş sorusunun cevabı ne?

KPSS Ortaöğretim 2022 sınavı sona erdi. Adaylar sınavdan sonra soruların cevaplarını araştırmaya başladı. 25 yıllık bisiklet kullanan ali ve abisinin yaş problemi sorusunun cevabı en çok konuşulanlar arasında oldu.

featured

KPSS Ortaöğretim Ali ve abisinin yaş sorusunun cevabı neydi? Sınavda en çok zorlanılan konu başlıkları arasında matematik yer aldı. Yaş problemi her yıl olduğu gibi bu yıl gerçekleşen sınavda da kafaları karıştırdı.

KPSS Ortaöğretim 2022 sınavı sona erdi. Adaylar sınavdan çıktıktan sonra merak ettiği soruların yanıtlarını aramaya başladı. 25 yıllık bisiklet kullanan ali ve abisinin yaş problemi sorusunun cevabı en çok konuşulanlar arasında girmeyi başardı.

Sosyal medya platformları üzerinden sınavdan çıkan adaylar merak ettiği soruların yanıtlarını aramaya başladı. Birbirleriyle etkileşime giren adayları sınav giriş binasından çıktıktan sonra kimilerinin hüznü kimilerinin sevinci dikkat çekti. Genel olarak sınavın zor geçtiği yönünde aktarımlar bulunuyor. İlerleyen saatlerde veyahut belirli bir süre sonra cevap anahtarının yayınlanması bekleniyor.

25 yıllık bisiklet sürücüsü Ali’nin 1997 doğumlu abisi ile arasındaki yaş farkı ve yaş hesaplaması sorusunun cevabı halen açıklanmadı.

Ali’nin abisinin yaşı sorusu ile ilgili yapılan paylaşımlar şu şekilde;

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir