KPSS-2022/11 tercih sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı tercih sonuçları öğrenme sayfası

ÖSYM, Sağlık Bakanlığına sözleşmeli sağlık personeli yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Heyecanla beklenen sonuçlar ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilecek. İşte konu hakkında tüm detaylar...

featured

KPSS Sağlık Bakanlığı atama sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. 31 bin 183 sözleşmeli sağlık personeli alımı için başvurular 5 Aralık’ta tamamlanmıştı. Gözler Sağlık Bakanlığı tercih sonuçlarına çevrilmişti. ÖSYM, Sağlık Bakanlığına sözleşmeli sağlık personeli yerleştirme sonuçlarını http://sonuc.osym.gov.tr adresinden açıkladığını duyurdu.

SAĞLIK BAKANLIĞI TERCİH SONUÇLARI SAYFASI

Adaylar, Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebilecekler.

SAĞLIK BAKANLIĞI KPSS-2022/11 YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

31 BİN 183 PERSONEL ALINACAK

Sağlık Bakanlığının taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere 30 bin sözleşmeli sağlık personeli ile 1183 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Atama yapılacak 30 bin sözleşmeli sağlık personelinden 15 bin 537’si tıbbi sekreterlerden, 5 bin 831’i ise hemşirelerden oluşacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir