Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman yapılacak? Normalleşme adımları öncesi kritik toplantı…

featured

Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Salı günü gerçekleştirilen Bilim Kurulu Toplantısının ardından Bakan Koca açıklamalarda bulunmuştu. İllere göre koronavirüs haritasının yayınlanacağını duyuran Koca’nın açıklamalarının ardından ilk tablo 8-14 Şubat için yayımlanmış ikinci tablo ise 15-21 Şubat tarihleri için yayımlanmıştı. Peki Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman gerçekleştirilecek?

Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman?

Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman gerçekleştirilecek sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Mecliste dün gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugünü işaret ederek yarın toplantının ardından daha detaylı açıklamalarda bulunacağım söyleminde bulunmuştu. Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında saat 17.00’de toplanacak. Bakan Koca, toplantı sonrası açıklama yapacak.

Bilim Kurulu Toplantısı’dan aşılama takvimi, süreci ve işleyişin yanı sıra 1 Mart’ta başlatılması planlanan normalleşme adımları hangi illerde kısıtlamaların kaldırılacağı gibi konuların ele alınması bekleniyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir