Hayvan derneklerinden skandal ses kaydı! Kuduz olan çocuğun ailesine dava açılması planlanıyor

Geçtiğimiz günlerde Bitlis'te yaşanan kuduz köpek olayı ile ilgili bir skandal meydana geldi. Köpek taparların skandal ses kaydına tepki çığ gibi yağdı. Hayvan dernekleri kendi odalarında kuduz olan çocuğun ailesine dava açılmasını gündeme getirdi. Konuşmalarının ses kaydı sosyal medyada gündem oldu.

featured

Geçtiğimiz günlerde Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde sokak köpekleri iki çocuğa saldırmıştı. Köpeklerin ısırdığı çocuklardan birine kuduz teşhisi konarken biri de müşade altına alınmıştı.

Hayvan derneklerinin kendi odalarında yaptığı konuşma sosyal medyada tepki çekti. Kuduz olan çocuğun ailesine dava açılması gerektiğini savunan konuşmanın ses kaydı ortaya çıktı.

Skandal ses kaydı şu şekilde;

 

Hayvan derneklerinin bu skandal konuşmalarına sosyal medya kullanıcılarından gelen tepkiler şu şekilde;

hala kuduz olan çocuğa hakaret ediyorlar ve ailesine kamu davası açılması gerektiğini savunuyorlar. fazlaşan insan nüfusu yüzünden köpekler rahat edemiyormuş. bunlar bu gidişle köpekler için insanları yok edecekler.

böylesi bir rezilliği ancak köpek taparlardan görürdük zaten. yazık.

önce sokak köpekleri sonra da bu it taparlar toplanmalı. bunlar topluma zarar kişilerdir.

ruh hastaları bunlar, nerede ezik görsem bu camiaya üyeler. istisnasız yok arkadaşlar, hepsi ezik. ayrıca düşünme yetileri bizim kadar gelişmiş olmadığı için onlara kızmamalıyız.

umarım bir gün kendi çocukları kuduz olup aynı acıyı çeker

bu insanların akıl sağlığı yerinde değil, başka ülkede olsa hepsi hastaneye yatırılırdı.

bilader çok köpektaparsınız, insanlar da çok kötü madem, toplanın, aranızda para toplayın barınaklar yapıp, alıp orada besleyin.

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir