Kahreden haber! Sokak köpeklerinin saldırdığı 10 yaşındaki Mahra Pelin Pınar’ın bacağı kesildi

Geçtiğimiz günlerde sokak köpeğinden kaçarken kamyonun çarpmasıyla hastanelik olan minik Mahra, acilen ameliyata alındı. Operasyonda Mahra'nın sağ bacağı kesildi.

featured

Türkiye‘de sokak köpeklerinin durumu tartışılmaya devam ediyor… Özellikle son dönemlerde köpeklerin insanlara saldırı vakaları artarken bu sorun için belediyelerin bugüne kadar umursamaz tavırları tepki toplamıştı.

Antalya’nın Serik ilçesinde köpekten kaçarken hızla yola çıkan ve kamyonun çarpmasıyla ağır yaralanan Mahra Melin Pınar (9), 3,5 saat süren ameliyata alındı. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Mahra’nın sağ bacağı kesildi

KÖPEKLERDEN KAÇMAK İSTERKEN, KAMYON ÇARPTI

Son vaka ise geçtiğimiz günlerde Antalya’nın Serik ilçesinde meydana geldi. Kaldırımda yürüyen Mahra Melin Pınar’a, yol kenarındaki arazide dolaşan başıboş köpekler saldırdı. Kaçmak için yola çıkan Pınar’a İ. Y’nin kullandığı kamyon çarptı. Pınar’ın bacağı kamyonun ön tekeri altında kalarak ağır yaralandı.

Kazayı görenlerden Arslan Çelik’in ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Küçük kız, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

AYAĞI KESİLMEK ÜZERE AMELİYATA ALINDI

Antalya’nın Serik ilçesinde sokak köpeklerinden kaçarken kamyonun altında kalarak ağır yaralanan 10 yaşındaki kız çocuğunun, ayağı kesilmek üzere ikinci kez ameliyata alındığı bildirildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir